A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Культура

Заклади освіти і культури Гірської громади вшанували пам’ять жертв Голодомору

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору і масових штучних голодів. У поточному році цей день припав на 25 листопада. У закладах освіти і культури Гірської громади відбулася низка заходів.

12:15:01 25.11.2023

Вітаємо з відзнакою!

Луганським обласним центром народної творчості завершено обласну виставку «Ляльковий світ». В цьому році було отримано більше 40 робіт від майстринь з різних куточків Луганщини.

13:11:20 01.11.2023

«Ми сила твоя, Україно!»

Луганським обласним центром народної творчості проведено віртуальну виставку дитячих робіт клубних формувань закладів культури області «Ми сила твоя, Україно!», яка присвячена Дню захисників і захисниць України.

08:08:57 17.10.2023

Вітаємо переможців!

Учні Золотівського ліцею №5 та Гірського ліцею Гірської міської територіальної громади взяли участь у заходах еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти.

11:11:39 10.10.2023

У Гірській громаді вшанували жертв Бабиного Яру

До 82-х роковин трагедії Бабиного Яру у всіх гуманітарних штабах Гірської міської територіальної громади відбулися меморіальні заходи. Працівники штабів хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто загинув, та згадали події тих страшних часів.

17:53:11 29.09.2023

Вітаємо з перемогою!

Нещодавно вихованка комунального закладу «Золотівський міський будинок культури «Шахтар» Гірської міської територіальної громади» Вероніка Скоріченко дистанційно взяла участь у Всеукраїнському конкурсі творчих проєктів «Код Нації» до 32-ї річниці Незалежності в України у рамках Національного Фестивалю «Код Нації».

12:37:39 27.09.2023

У рамках відзначення Міжнародного Дня Миру в навчальних закладах Гірської громади відбулася низка заходів

Під час виховних годин «За мир у всьому світі – це значить за життя», «За світ без війн!», «Разом заради миру», тренінгів «Вирішую конфлікти мирним шляхом» та флешмобів «Голуб миру летить в Україну» увагу дітей було привернуто до проблеми миру й ефективних способів його досягнення. Учні виготовляли поробки, дізнавалися про особливості відзначення цього Дня та висловлювали свої щирі бажання щодо настання миру та спокою у нашій рідній Україні.

16:56:42 21.09.2023

Вітаємо з відзнакою!

Нещодавно Луганським обласним центром народної творчості організовано Фестиваль української народної іграшки та гри-2023.

09:07:04 01.09.2023

«Соняшник – квітка пам’яті»

Гірська міська військова адміністрація висловлю вдячність вихованцям комунального закладу «Золотівський міський будинок культури «Шахтар» Гірської міської територіальної громади» за активну участь у виставці малюнків та поробок до патріотичної акції «Соняшник – квітка пам’яті»

11:29:21 30.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь