Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області («ЦНСП»)

Куди звернутися по психологічну допомогу? Як отримати безкоштовну консультацію, коли відчуваєш себе не ок?

За результатами досліджень Gradus Research, 31% українців не вважають, що їхні ментальні проблеми вагомі та важливі для інших, особливо в умовах війни. Це є основною причиною, чому люди не звертаються до психологів. А 66% респондентів просто не знають, куди звертатися у разі потреби — на допомогу приходить Всеукраїнська програма ментального здоров'я «Ти як?» за ініціативою Олена Зеленська.

08:14:20 26.05.2023

Ухвалено Декларацію Ради Європи на підтримку України

Основна мета цієї Декларації полягає у захисті прав дітей шляхом ефективного обміну інформацією між державами щодо кожної дитини, яка перебуває за межами України. Цей обмін інформацією стосується стану дітей, їх потреб та необхідних заходів для врахування найкращих інтересів кожної дитини на національному рівні у країні, де вони тимчасово перебувають.

08:12:26 25.05.2023

Техніка "Ревізія проблем"

Ревізія проблем — це «генеральне прибирання» в зоні вашої відповідальності. З чогось здмухнемо пилюку, щось поставимо на видніше місце, а щось вже давно пора віднести на смітник.

18:59:26 23.05.2023

Відновимо людину - людина відновить все!

Головна думка програми «Ти як?» така: психосоціальна послуга має бути поруч з людиною – у кабінеті сімейного лікаря, школі, ЦНАПі, центрі зайнятості, податковій, поліції, центрі соціальних служб тощо. Тож реновація системи надання цієї послуги розгорнулася одразу у різних міністерствах України.

17:33:44 12.05.2023

Уряд запровадив механізм “гроші ходять за дитиною” при оплаті послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки за рахунок бюджетних коштів

Кабінет Міністрів прийняв постанову, якою запровадив механізм “гроші ходять за дитиною” при оплаті послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, що потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

07:56:40 12.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь