Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Економіка

Новини, які ви могли пропустити:

Нестачу працівників відчувають всі компанії, де здебільшого використовується чоловіча праця — ритейл, виробництво, логістика, сільське господарство. Як закон про мобілізацію вплине на ринок праці? – думки експертів. Детальніше: http://surl.li/snfek

11:46:15 15.04.2024

Реєстрація на онлайн-захід: Cпівпраця Державної служби зайнятості з громадськими організаціями, які надають послуги з працевлаштування для ВПО

Запрошуємо бажаючих долучитися до онлайн-заходу у форматі "круглого столу" за участю представників Державної служби зайнятості та громадських організацій, які опікуються питаннями працевлаштування ВПО.

11:39:43 15.04.2024

Шановні жителі Луганщини!

Луганська обласна служба зайнятості готова допомогти кожному з працевлаштуванням, професійним навчанням, пошуком необхідних працівників!

14:50:35 12.04.2024

Провели чергову робочу нараду під головуванням заступника начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Іриною Бєліцькою

12.04.2024 відбулася чергова робоча нарада під головуванням заступника начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Іриною Бєліцькою щодо виконавської дисципліни працівниками відділу економіки та сектору міжнародної підтримки. 

14:08:33 12.04.2024

Фахівці Луганської обласної служби зайнятості надають послуги з питань зайнятості в гуманітарних хабах

На сьогодні для підтримки внутрішньо переміщених осіб в 26 містах України працюють 36 гуманітарних хабів «Луганщина моя», геолокацію яких можна переглянути за посиланням http://surl.li/skgdt

11:52:45 10.04.2024

Начальник відділу економіки Гірської міської військової адміністрації долучилась до навчання «Пост героїчне лідерство в умовах криз і війни»

У межах роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва Луганської області у м.Києві відбулося навчання для представників місцевих органів влади регіону «Пост героїчне лідерство в умовах криз і війни».

07:08:16 10.04.2024

Цікавитеся участю в міжнародних тендерах?

Нещодавно в тестовому режимі було впроваджено новий спосіб оприлюднення оголошень за кошти міжнародних донорів та публічних закупівель інших країн. Це дає нові можливості для участі в міжнародних тендерах і робить закупівельний процес ще більш прозорим.

10:12:44 09.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь