Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Економіка

«Залучення громадськості – ключ до успішного розвитку та реалізації якісних проєктів у громадах!»

Сьогодні заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька взяла участь у тренінгу «Залучення громадськості – ключ до успішного розвитку та реалізації якісних проєктів у громадах!». До участі також долучилися спеціалісти відділу економіки та сектору міжнародної підтримки установи.

15:23:52 22.04.2024

Учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни!

Для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці, та подальшого працевлаштування ЛУГАНСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ пропонує навчання учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійно-технічної  освіти Державної служби зайнятості.

09:28:54 22.04.2024

Національна освітня програма «Світанок»

Департамент економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської облдержадміністрації інформує про національну освітню програму «Світанок» для виходу на міжнародні ринки.

15:54:46 19.04.2024

Ірина Бєліцька взяла участь у п’ятиденному онлайн-курсі «Євроінтеграція для українських муніципалітетів» від Cities4Cities | United4Ukraine

Заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька взяла участь у п’ятиденному онлайн-курсі «Євроінтеграція для українських муніципалітетів» від Cities4Cities | United4Ukraine.

15:15:43 19.04.2024

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМЦІВ!!!

Департамент економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської обласної державної адміністрації запрошує підприємців відвідати онлайн тренінг на тему: «Перехід на новий рівень: системний ризик-менеджмент та підвищення конкурентоздатності українського бізнесу в проєктах відновлення», який організовується Всеукраїнською Мережею Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) разом з Центром міжнародного приватного підприємництва (CIPE) в межах спільного пілотного проєкту, спрямованого на зміцнення та просування культури доброчесності і стандартів комплаєнсу серед українського малого та середнього бізнесу.

13:14:59 19.04.2024

Шановні мешканці Луганщини!

Луганський обласний центр зайнятості запрошує Вас скористатися можливістю отримати ваучер та безкоштовно здобути нову професію або спеціальність. На Ваш вибір 79 професій та 45 спеціальностей. Звертаємо Вашу увагу на те, що в Перелік професій та спеціальностей за якими може бути виданий ваучер, додали нову професію - "Сапер (розмінування)". Обирайте те, що цікавить саме Вас та звертайтеся до нас!

13:11:52 19.04.2024

Відбулася презентація функціональних можливостей Міжнародної платформи економічної дипломатії «Nazovni»

Нещодавно заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька долучилася до онлайн-брифінгу з налагодження та розвитку стійкої роботи у напрямі комплексного просування українського експорту. Спеціалісти відділу економіки установи також були запрошені до участі.

13:09:33 19.04.2024

«Утилізація відпрацьованого тепла як невід’ємний елемент ефективних систем централізованого теплопостачання»

Днями заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька взяла участь у практичному семінарі «Утилізація відпрацьованого тепла як невід’ємний елемент ефективних систем централізованого теплопостачання». До участі також долучилися спеціалісти відділу економіки установи.

12:07:19 19.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь