Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Економіка

До уваги учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни!

Для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці та подальшого працевлаштування ЛУГАНСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ пропонує учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни навчання в закладах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

09:22:24 04.04.2024

Про внесення змін до Порядку надання фінансової державної підтримки суб’єктам підприємництва

Кабінет Міністрів України ухвалив постанову від 22.03.2024 № 310 «Про внесення змін до Порядку надання фінансової державної підтримки суб’єктам підприємництва». Йдеться про підприємства, які отримали державну підтримку за програмою «Доступні кредити 5-7-9%».

09:19:49 04.04.2024

U-LEAD з Європою. Порядок залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги.

Днями заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька та співробітники відділу та сектору міжнародної підтримки взяли участь у інформаційно онлайн-заході з  теми "Порядок залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги", організованою Програмою «U-LEAD з Європою».

14:29:39 03.04.2024

Юридичні консультації щодо відповідності зовнішньоекономічних договорів законодавству України.

Започатковано ініціативу «Мій експорт», у рамках якої експортери можуть отримати юридичні консультації від KPMG Ukraine (ТОВ «КПМГ-Україна») щодо відповідності зовнішньоекономічних договорів (ЗЕД) українському законодавству.

10:57:06 03.04.2024

Безкоштовна юридична допомога для ВПО

Звертаємо вашу увагу на цифрову платформу https://pravovsim.org/home - безкоштовну юридичну допомогу для ВПО. Цей ресурс - інноваційний інструмент, призначений для тих, хто шукає якісні відповіді на юридичні питання, пропонує повний спектр юридичних послуг абсолютно безкоштовно.

10:53:11 03.04.2024

Онлайн-консультація «Візія та стратегія: План Відновлення та розвитку Мирнограда».

Заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька взяла участь  в онлайн-консультації, присвяченої розробці Плану відновлення та розвитку Мирноградської міської територіальної громади «Візія та стратегія: План Відновлення та розвитку Мирнограда». До участі також долучилися працівники відділу економіки установи.

13:02:12 02.04.2024

Шановні мешканці Луганщини!

Луганський обласний центр зайнятості запрошує  Вас скористатися можливістю отримати ваучер та безкоштовно здобути нову професію або спеціальність. На Ваш вибір 79 професій та 45 спеціальностей. Звертаємо Вашу увагу на те, що в Перелік професій та спеціальностей для навчання за якими може бути виданий ваучер, додали нову професію -  "Сапер (розмінування)". Обирайте те, що цікавить саме Вас та звертайтеся до нас!

10:01:21 02.04.2024

Актуальна інформація про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва

Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності ЛОДА сформовано актуальну на квітень місяць інформацію про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва, у тому числі грантову допомогу, та інші ініціативи, спрямовані на розвиток бізнесу.

10:59:55 01.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь