Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Економіка

Шановні жителі Луганщини!

Луганська обласна служба зайнятості готова допомогти кожному з працевлаштуванням, професійним навчанням, пошуком необхідних працівників!

14:50:35 12.04.2024

Провели чергову робочу нараду під головуванням заступника начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Іриною Бєліцькою

12.04.2024 відбулася чергова робоча нарада під головуванням заступника начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Іриною Бєліцькою щодо виконавської дисципліни працівниками відділу економіки та сектору міжнародної підтримки. 

14:08:33 12.04.2024

Фахівці Луганської обласної служби зайнятості надають послуги з питань зайнятості в гуманітарних хабах

На сьогодні для підтримки внутрішньо переміщених осіб в 26 містах України працюють 36 гуманітарних хабів «Луганщина моя», геолокацію яких можна переглянути за посиланням http://surl.li/skgdt

11:52:45 10.04.2024

Начальник відділу економіки Гірської міської військової адміністрації долучилась до навчання «Пост героїчне лідерство в умовах криз і війни»

У межах роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва Луганської області у м.Києві відбулося навчання для представників місцевих органів влади регіону «Пост героїчне лідерство в умовах криз і війни».

07:08:16 10.04.2024

Цікавитеся участю в міжнародних тендерах?

Нещодавно в тестовому режимі було впроваджено новий спосіб оприлюднення оголошень за кошти міжнародних донорів та публічних закупівель інших країн. Це дає нові можливості для участі в міжнародних тендерах і робить закупівельний процес ще більш прозорим.

10:12:44 09.04.2024

Опитування щодо стану соціального підприємництва в Україні

Нещодавнє опитування Індексу настроїв малого бізнесу, проведене Європейською Бізнес Асоціацією, показало, що незважаючи на економічні складнощі, 79% українських підприємців планують розширювати свій бізнес.

10:31:28 05.04.2024

Засідання робочої групи з напрацювання законодавчих ініціатив щодо забезпечення функціонування єдиної геоінформаційної системи

04.04.2024 відбулося засідання робочої групи з напрацювання законодавчих ініціатив щодо забезпечення функціонування єдиної геоінформаційної системи, під головуванням заступника Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України, Азархіної О. К. за підримки Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України. До участі була запрошена заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька. Також до заходу долучилися  співробітники відділу. 

16:33:38 04.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь