Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Освіта

Календарно-тематичний план: як правильно скласти

Календарний (календарно-тематичний) план є основним робочим документом, який визначає педагогічну діяльність вчителя та допомагає досягти очікуваних результатів навчання. Календарне планування розробляється вчителем самостійно або спільно з іншими педагогами в структурі методичного об’єднання (комісії) закладу освіти.

22:20:10 14.08.2023

Рекомендації для батьків і освітян щодо захисту дітей у соціальних мережах та інтернеті

Сучасні діти не уявляють світ без інтернету, соціальних мереж чи онлайн-ігор. В Україні 96% дітей віком 10-17 років постійно користуються інтернетом. Це формує світогляд дитини, впливає на сімейні стосунки, допомагає навчатися, розвиває уяву, змінює дитячу дружбу. Водночас онлайн-світ створює безліч ризиків для маленьких користувачів. 

21:11:50 07.08.2023

«Серпневі настанови – 2023»

Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації, Луганський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, Державна служба якості освіти у Луганській області, Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Луганській області традиційно в серпні проводять заходи для освітян з метою роз’яснення особливостей організації освітнього процесу в новому навчальному році, консолідації зусиль задля розв'язання нагальних питань й обміну досвідом роботи. Цього року всі заходи об′єднані в межах освітньої платформи для педагогічних працівників Луганщини «Серпневі настанови – 2023». Безпрецедентні виклики, з якими в умовах війни стикаються педагоги України, зокрема й Луганщини, потребують нових сучасних рішень.

20:57:50 07.08.2023

Розпочато реєстрацію для проходження сертифікації вчителями математики й української мови та літератури

Цьогоріч Міністерство освіти і науки України поширює процедуру сертифікації для учителів математики й української мови та літератури, які забезпечують реалізацію Державного стандарту Нової Української Школи на першому циклі базової загальної середньої освіти.

11:29:09 02.08.2023

Сьогодні завершується прийом заяв до вишів для вступу на бакалавра, молодшого бакалавра, магістра медичного, ветеринарного, фармацевтичного спрямувань

31 липня о 18:00 завершиться прийом заяв до ЗВО на бюджет і контракт для вступу на бакалавра, молодшого бакалавра, магістра медичного, ветеринарного, фармацевтичного спрямувань.

08:31:50 31.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь