Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Освіта

Архип Пригода

Пізнання нового і прагнення до постійного вдосконалення себе, своїх вмінь та навичок – шлях до свого місця під сонцем, впевнений учень 7-Б класу Гірського ліцею Гірської міської територіальної громади Пригода Архип.

20:23:30 01.06.2023

Шляхи розвитку Національної інфраструктури геопросторових даних

25 травня працівники відділу земельних ресурсів, аграрного сектору економіки та сільських територій Гірської міської військової адміністрації області взяли участь у конференції щодо шляхів розвитку Національної інфраструктури геопросторових даних та підготовки фахівців необхідних для цього. Під час заходу відбулась презентація навчального курсу та навчального посібника «Основи створення інтероперабельних геопросторових даних для розвитку НІГД».

16:20:55 25.05.2023

Вступні іспити до магістратури - якими вони будуть цьогоріч

Предметні тести ЄФВВ міститимуть 140 завдань із вибором однієї правильної відповіді, на виконання яких буде відведено 180 хвилин. Вирізняється структура тесту «Облік та фінанси»: 126 завдань із вибором однієї правильної відповіді та 14 завдань відкритої форми з короткою відповіддю.

14:17:51 25.05.2023

Як правильно обрати іспити для вступу в магістратуру

Для вступу на будь-яку спеціальність (незалежно від форми навчання ー очна чи заочна, бюджетна чи контрактна тощо) потрібно складати єдиний вступний іспит (ЄВІ). Тож у вашій заяві-анкеті обов’язково має бути зазначено назву цього тестування.

18:21:38 20.05.2023

У Гірській міській територіальній громаді відновив роботу дитячий садок

Сьогодні за ініціативи начальника Гірської міської військової адміністрації Олексія Бабченка у дистанційному режимі відновив роботу комунальний заклад «Гірський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Калинка» Гірської міської територіальної громади.

20:38:15 15.05.2023

Обговорено проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри

Сьогодні під головуванням заступника начальника з соціальних питань Гірської міської військової адміністрації Інни Деміденко відбулася нарада щодо організації та проведення національно-патріотичної гри Сокіл «(Джура)».

13:15:32 15.05.2023

Дипломами незламності відзначені учні Гірського ліцею

З метою привернення уваги учнівської молоді до проблем охорони птахів, виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття і проведення широкої просвітницької роботи та практичних дій з охорони та збереження орнітофауни, Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді було проведено щорічний Всеукраїнський конкурс «Годівничка».

21:00:22 04.05.2023

Вітаємо переможців!

Учні Золотівського ліцею №5 Гірської міської територіальної громади беруть активну участь в обласних, Всеукраїнських, Міжнародних конкурсах еколого-натуралістичного напрямку.

17:13:00 04.05.2023

У Золотівському ліцеї №5 пройшла Декада екологічного виховання «Земля і Всесвіт – це велике диво, в якому пощастило жити»

Одним із найважливіших завдань сучасної школи є підвищення екологічної грамотності учнів, озброєння їх навичками економного, бережливого використання природних ресурсів, формування активної, гуманної позиції у ставленні до природи.

14:41:21 04.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь