Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Освіта

Цифровізація і дебюрократизація освіти триває!

Освітня інформаційна система Єдина Школа приєдналася до автоматизованого інформаційного комплексу освітнього менеджменту (АІКОМ)! Підписання договору відбулося у межах ініціативи МОН «Школо, ми разом!» — дебюрократизація освіти один із пріоритетних напрямів ініціативи.«Єдина школа» — це освітня інформаційна система, яка повністю замінює паперові шкільні журнали та має функцію цифрового щоденника. Перед приєднанням до АІКОМ освітня система здійснила всі етапи тестування та підтвердила відповідність технічним, функціональним і безпековим вимогам.

11:54:46 19.08.2023

Перелік рекомендованої МОН начальної літератури на 2023/2024 навчальний рік

Лист Міністерства освіти і науки України від 14 серпня 2023 р. № 1/12038-23 «Про переліки навчальної літератури та навчальних програм, рекомендованих Міністерством освіти і науки України для використання в освітньому процесі закладів освіти у 2023/2024 навчальному році»

22:58:54 14.08.2023

Портфоліо вчителя: чому це важливо?

Одним із результатів реалізації набутого досвіду педагогічними працівниками є створені ними освітні ресурси. Основні види освітніх ресурсів, які можуть створюватись педагогічними працівниками:

22:49:33 14.08.2023

Мінна безпека стане обов’язковим доповненням до шкільного курсу «Здоров’я, безпека та добробут»

Україна увійшла до переліку країн, найбільш забруднених мінами: приблизно 30% її території є потенційно небезпечними через вибухонебезпечні предмети. Моніторингова місія ООН з прав людини в Україні підтвердила, що міни та інші вибухонебезпечні предмети спричинили 100 жертв серед дітей у період із 24 лютого 2022 року по 30 липня 2023 року. З огляду на це Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) спільно з Міністерством освіти і науки України розробляють практикум з мінної безпеки, аби кожен школяр знав правила, які зберігають життя та здоров’я. Окрім того, вчителям буде доступний онлайн-курс з викладання мінної безпеки для дітей різних вікових груп. 

22:46:11 14.08.2023

Новий навчальний рік: виклики, плани, рішення

Навчальний рік розпочнеться уже 1 вересня 2023 року. Цьогоріч освітній процес буде організований у трьох форматах: очному, дистанційному та змішаному. До початку навчання всі ОВА мають визначити придатні форми навчання для своєї області, враховуючи безпекові обставини. З командою ми працюємо над тим, щоб якомога більше дітей змогли фізично повернутися у безпечні школи.

22:43:25 14.08.2023

Календарно-тематичний план: як правильно скласти

Календарний (календарно-тематичний) план є основним робочим документом, який визначає педагогічну діяльність вчителя та допомагає досягти очікуваних результатів навчання. Календарне планування розробляється вчителем самостійно або спільно з іншими педагогами в структурі методичного об’єднання (комісії) закладу освіти.

22:20:10 14.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь