Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Освіта

«Освіта єднає»

Днями у Києві відбулася Всеукраїнська серпнева педагогічна конференція «Освіта єднає», куди завітала делегація освітян Луганщини, у тому числі представники освіти Гірської міської територіальної громади.

10:11:44 30.08.2023

В Україні запустили інформаційну платформу протидії кібербулінгу для підлітків і дорослих

Для зменшення негативного впливу кібербулінгу на дітей та підлітків, а також інформування батьків про його ознаки та наслідки в Україні запустили інформаційну платформу про кібербулінг. Ініціатори проєкту — громадська організація GoLOCAL за підтримки e-Governance Academy. До створення інформаційної платформи команда проєкту залучила українських психологів, а також експертів у галузі інформаційної гігієни та права, які поділилися рекомендаціями щодо безпечного користування онлайн-ресурсами.

10:18:24 29.08.2023

Здружити дітей 1 вересня: 16 ігор для уроків онлайн та офлайн

1 вересня українські діти повертаються до навчання: хтось — у рідні стіни школи, а хтось — у змішане чи онлайн-навчання. У якому б форматі вам не довелося працювати, важливо здружити дітей, розвинути відчуття безпеки, командний дух та спонукати до креативності. У цьому допоможуть спеціально розроблені психологами ігри на знайомство та здружування, про які розповідає експертка Лада Ендресен. Ці вправи підійдуть для будь-якого формату уроків. 

10:12:12 29.08.2023

Рестарт НУШ: перші три кроки

Попри паузи в деяких аспектах реалізації НУШ минулого року, Міністерство освіти і науки почало поновлювати її впровадження. Під час Серпневої конференції для освітян заступник міністра освіти і науки Андрій Сташків розповів про три кроки, над якими вже працює міністерство.

10:09:20 29.08.2023

У МОН розробили Перший урок «ТИ ЯК? Повертаємось до школи!» (для 1-11 класів)

Міністерство освіти і науки України спільно з Всеукраїнською програмою ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською, та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні розробили урок «ТИ ЯК? Повертаємось до школи!» до старту нового навчального року 2023-2024. Урок про підтримку та важливість психічного здоров’я складений для двох вікових категорій учнівства, а саме для 1-6 та 7-11 класів.

10:04:29 29.08.2023

Інформаційно-аналітичний збірник “Освіта в умовах воєнного стану: виклики, розвиток, повоєнні перспективи”

Другий рік поспіль традиційна освітянська серпнева конференція проходить в умовах воєнного стану. Сьогодні освітній процес у нашій країні відбувається під звуки сирен, часто під звуки обстрілів. Дехто взагалі втратив можливість навчатися. Повномасштабна військова агресія рф проти України, спрямована на геноцид українського народу, принесла масштабні руйнування, вимушене внутрішнє переміщення учасників освітнього процесу, їх виїзд за кордон, знищення українських освітян на тимчасово окупованих територіях, незаконне вивезення українських дітей на територію росії, навчання в умовах блекауту та колосальний психологічний тиск.

10:53:56 25.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь