Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Освіта

Всеукраїнська школа онлайн поповнилася новими навчальними відео

Вебплатформа дистанційного навчання Всеукраїнська школа онлайн поповнилася новими навчальними відео до курсів «Математика НУШ 5, 6 клас», «Природнича галузь НУШ 5, 6 клас», «Українська мова НУШ 5, 6 клас», «Алгебра 7 клас».

18:41:25 03.12.2023

Харчуйся тим – що робить тебе винахідливим

У межах інформаційної кампанії «Головне – що всередині» створено відеоролик про важливість правильного харчування для підвищення обізнаності дорослих і дітей щодо впровадження здорових харчових звичок.

09:54:20 29.11.2023

У Гірській міській територіальній громаді стартував ІІ етап учнівських олімпіад з навчальних предметів у 23/24 навчальному році

Днями розпочався II етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2023/2024 навчальному році. В олімпіадах беруть участь учні закладів загальної середньої освіти Гірської міської територіальної громади – переможці I (шкільного) етапу відповідних олімпіад.

12:18:34 28.11.2023

ЦИФРОВІЗАЦІЯ ОСВІТИ 2024: ЗБЕРЕЖЕННЯ, ПЕРЕДАЧА ТА ВИДАЛЕННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ З ОСВІТНІХ ЦИФРОВИХ ПЛАТФОРМ

23 листопада працівники відділу освіти та керівники закладів освіти Гірської громади долучились до онлайн-заходу «ЦИФРОВІЗАЦІЯ ОСВІТИ 2024: ЗБЕРЕЖЕННЯ, ПЕРЕДАЧА ТА ВИДАЛЕННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ З ОСВІТНІХ ЦИФРОВИХ ПЛАТФОРМ», який організовано Луганською обласною державною адміністрацією та Освітньою компанією «Х’юман»

11:18:35 28.11.2023

Участь у робочій онлайн - нараді з питань перебігу освітнього процесу в закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти області

20 листопада 2023 року в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту взяла участь у робочої онлайн - нараді з питань перебігу освітнього процесу в закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти області для керівників органів управління освітою, організованої Департаментом освіти і науки  під головуванням заступника голови облдержадміністрації Катерини  Безгинської.

18:50:03 20.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь