A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оголошення та анонси

Триває прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2023»

Асоціація благодійників України та Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголошують 17-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2023». Вдруге за свою історію, конкурс проходитиме під девізом «Благодійність на захисті України». Понад півтора року ми живемо в умовах повномасштабної війни. Всі українці з різних областей та з-за кордону об’єдналися задля допомоги один одному в боротьбі зі спільним ворогом.

13:33:16 23.01.2024

Луганський обласний центр зайнятості: Мінсоцполітики підтримує законопроєкт, який розширює права осіб з інвалідністю на працевлаштування

Повномасштабна війна призвела до збільшення кількості людей з інвалідністю та загострила питання інклюзивності. Прийняття законопроєкту 5344 Д розширить можливості для таких людей стати затребуваними на ринку праці, отримати роботу і, відповідно, економічну самостійність.

11:12:52 23.01.2024

Січневий графік телефонних «гарячих ліній» із керівництвом ГУ ПФУ Луганщини змінено

У середу, 24 січня, із 10:00 до 11:00, як і було анонсовано раніше, мешканці Луганщини зможуть звернутися на «гарячу лінію» до заступника начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Луганській області Тетяни Нікітіної. Телефон: (095) 802-61-38.

20:02:40 22.01.2024

В ПРОГРАМІ ЄС «КРЕАТИВНА ЄВРОПА» ОГОЛОШЕНО КОНКУРС ЩОДО ПОШИРЕННЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ТВОРІВ

Відкрито ще один конкурс «Поширення європейських літературних творів» програми ЄС «Креативна Європа». Його метою є підтримка 40 літературних проєктів із загальним бюджетом конкурсу 5 млн євро.

08:25:17 22.01.2024

Благодійний фонд «Право на захист» проводить дослідження з метою виявлення потреб дітей, яким завдано фізичну шкоду здоров’ю внаслідок воєнних дій

Благодійний фонд «Право на захист» проводить дослідження з метою виявлення потреб дітей, яким завдано фізичну шкоду здоров’ю внаслідок воєнних дій, збройних конфліктів, військової агресії російської федерації проти України.

09:17:40 19.01.2024

До уваги осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на квартирному обліку Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області!

З метою проведення інвентаризації облікових справ осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на квартирному обліку та оновлення інформації з наданням наступного пакету документів:

18:16:24 18.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь