A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оголошення та анонси

Запрошуємо мешканців Гірської громади взяти участь у консультаціях

Запрошуємо мешканців Гірської громади взяти участь у консультаціях «Про затвердження Стратегії цифрової трансформації Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області»

10:39:56 29.11.2023

Вивчай англійську: в межах національної програми Future Perfect доступні проєкти «Empower» та «Promova»

Програма Future Perfect складається з законопроєкту про застосування англійської мови в Україні №9432, що передбачає впровадження англійської мови у різних сферах діяльності, а також передбачає продукти та сервіси, що допоможуть вивчити англійську в зручному та доступному форматі. Перші з них — платформа Empower та платформа для вивчення мов Promova. Вебсторінка програми: https://osvita.diia.gov.ua/future-perfect.

15:32:19 27.11.2023

Луганський обласний центр зайнятості: про що спитати роботодавця на співбесіді?

Співбесіда з роботодавцем – важливий крок на шляху до працевлаштування. Втім варто пам’ятати, що не лише компанія обирає працівника, але і ви шукаєте місце, де зможете працювати комфортно. Тому підготуйте декілька запитань, які зможете поставити наприкінці зустрічі.

16:16:40 24.11.2023

Оголошено Всеукраїнський конкурс есе для молоді на тему: «Світ без росії: нові виклики та перспективи»

Недержавний аналітичний центр «Українські студії стратегічних досліджень» оголосив Всеукраїнський конкурс есе для молоді на тему: «Світ без росії: нові виклики та перспективи» в межах Бандерівських читань.

12:15:00 24.11.2023

До уваги надавачів соціальних послуг!

Нагадуємо, що відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» надавачами соціальних послуг визнаються ті суб’єкти, що включені до розділу «Надавачі соціальних послуг» Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг.

12:46:44 22.11.2023

Анонімне опитування «Доступ до послуг та допомоги постраждалих від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі»

Національна соціальна сервісна служба України в рамках Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» проводить опитування «Доступ до послуг та допомоги постраждалих від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі».

17:21:57 21.11.2023

Запрошуємо мешканців Гірської громади до 02 грудня 2023 року взяти участь у консультаціях про перейменування вулиць та провулків населених пунктів Гірської міської територіальної громади

Ознайомитися з інформаційним повідомленням про проведення електронних консультацій з громадськістю можна за посиланням https://girska-gromada.gov.ua/news/1698945134/.

12:10:55 20.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь