A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оголошення та анонси

«Вільні читають українською!»

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка, з метою поповнення бібліотечних фондів, створення мобільних бібліотечних куточків, формування книжкових поличок в укриттях Уповноважений із захисту державної мови за підтримки Міністерства освіти і науки України, Всеукраїнського проєкту “Єдині” та студентських мовних омбудсменів започатковує Всеукраїнський проєкт збору книжок "Вільні читають українською!"

10:02:54 11.03.2024

«Луганщина у полум’ї повномасштабної війни» – поділися своєю історією про війну! Доля кожного важлива

Державний архів Луганської області започаткував проєкт «Луганщина у полум’ї повномасштабної війни», мета якого є збирання та збереження сучасної історії: не викривленої, не спаплюженої антиукраїнськими наративами, а справжньої – Вашої!

12:04:55 10.03.2024

Членам сім’ї загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України для захисту їх прав та отримання передбачених законом пільг необхідно мати відповідний статус

Дізнатися більше про те, як отримати статус члена сім’ї загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України, кому надається такий статус та які документи для цього потрібні можна у інфографіку нижче або за посиланням.

10:32:54 07.03.2024

Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності

До конкурсу подаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної сфери, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства. Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше, як за півроку до їх висунення.

11:33:27 04.03.2024

З 01 березня розпочинається прийом документів для вступу до Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою

Луганський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою тимчасово розташований у м. Березань Київської області. З 1 березня розпочинається прийом документів для вступу. Набір здійснюється у 10 та 11 класи.

15:59:08 01.03.2024

Центр протидії дезінформації наголошує

15-17 березня ц.р. у рф відбудуться президентські «вибори». «Переможець» визначений заздалегідь: у кремлі від осені минулого року напряму говорять про перемогу чинного президента росії в. путіна.

08:34:07 01.03.2024

GoLOCAL у партнерстві з K.Fund та міжнародними партнерами оголошують про запуск European Design Upgrade 3.0 

European Design Upgrade 3.0 — це міжнародний освітній проєкт, спрямований на пошук та реалізацію ефективних технологій у розробці модульного житла як сталого та інноваційного рішення для осіб, які втратили свої домівки. Проєкт розроблений спільно із провідними викладачами-експертами з Естонії, України та Фінляндії.

13:22:46 29.02.2024

Центральна виборча комісія України заявила про нелегітимність організації підготовки та проведення виборів президента Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях України

На початку грудня 2023 року центральною виборчою комісією РФ ухвалено постанову, згідно з якою вибори президента РФ 15 – 17 березня 2024 року мають відбутися і на тимчасово окупованих частинах території України.

08:55:12 28.02.2024

Оголошено прийом заявок на приєднання до програми «UNITWIN/Кафедри ЮНЕСКО»

 Програма «UNITWIN/Кафедри ЮНЕСКО» з 1992 р. сприяє міжнародному міжуніверситетському співробітництву та розширенню інституційного потенціалу шляхом спільної роботи та обміну знаннями у галузі освіти, природничих та соціальних наук, культури та комунікацій.

11:48:42 27.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь