Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оголошення та анонси

Долучайтесь до реєстру волонтерів

Міжнародна асоціація волонтерів, переселенців та біженців України запрошує долучитися до ініціативи «НАЦІОНАЛЬНИЙ РЕЄСТР ВОЛОНТЕРІВ УКРАЇНИ Міжнародної асоціації волонтерів, переселенців та біженців України».

12:59:04 03.08.2023

Запрошуємо до роботи у складі комісії з з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об'єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України

У відповідності до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 30.05.2023 №565 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21.04.2023 № 381 «Про затвердження Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об'єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, з використанням електронної публічної послуги «єВідновлення», Гірська міська військова адміністрація Сєвєродонецького району Луганської області запрошує міжнародні та громадські організації, в тому числі антикорупційні, долучитись до роботи Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Гірської міської територіальної громади.

09:59:32 03.08.2023

Відновлено доступ до реєстру територіальної громади

Раді повідомити, що наші мешканці – мешканці Гірської територіальної громади, можуть звернутися за отриманням витягу з реєстру територіальної громади (раніше це була послуга – отримання довідки про реєстрацію місця проживання), а також внести до нього зміни.

11:13:41 29.07.2023

Шановні роботодавці та підприємці Луганщини! 

Луганська обласна служба зайнятості звертається до тих, хто в цей нелегкий час виїхав з  окупованої території нашої області та продовжує працювати чи намагається відновити або розпочати свій бізнес в будь-якому куточку України! 

08:48:10 27.07.2023

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day»

Кожен день наша земля страждає від екоциду. Війна, обстріли, горіння лісів та інші екозлочини негативно впливають на природу, і наслідки цих дій будуть впливати на нас не лише зараз, а й на протягом багатьох років і навіть століть.

10:35:12 26.07.2023

Навчальний онлайн-курс управління стресом у практиці соціальної роботи та надання соціальних послуг

Міністерство соціальної політики інформує, що з 17 липня 2023 року на Платформі соціальної освіти розміщено навчальний онлайн-курс «Навчання навичок управління стресом у практиці соціальної роботи та надання соціальних послуг», розроблений проєктом Уряду Канади «Супровід урядових реформ в Україні, який реалізується Alinea International Ltd., у співпраці з Міністерством соціальної політики.

09:34:34 26.07.2023

Луганщина там – де її люди

Коли наш регіон майже на 95% знаходиться в окупації, а луганчани змушені будувати своє життя заново в інших регіонах країни, вкрай важливо об’єднуватися.

16:49:05 25.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь