Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оголошення та анонси

Долучайтеся до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»

Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, ряду громадських організацій проводить щорічно Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Україна стане частиною міжнародного руху, акції прибирання відбудуться у всьому світі, об’єднають мільйони учасників.

10:13:23 21.08.2023

Шановні батьки Гірської міської територіальної громади!

Державний заклад «Дитячий спеціалізований (спеціальний)  клінічний санаторій «Прикарпатський» МОЗ України (розташований за адресою: Івано-Франківська область, м. Яремче) приймає дітей на безкоштовне лікування та оздоровлення. Діти-переселенці з Луганщини можуть безкоштовно оздоровитись в прекрасному та затишному регіоні нашої країни.

16:02:32 18.08.2023

Майже 6600 осіб отримали послуги з профорієнтації

Одним із напрямів роботи Луганської обласної служби зайнятості є профорієнтація, що дозволяє зрозуміти, який вид професійної діяльності Вам більше підходить, допомагає оцінити власні здібності, інтереси, можливості, усвідомлено обрати майбутню професію та змінити вже існуючу.

10:23:58 18.08.2023

Долучайтеся до шостого Всеукраїнського забігу в пам'ять про загиблих героїв «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

26 серпня, напередодні Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, відбудеться шостий Всеукраїнський забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».

11:17:30 17.08.2023

Шановні мешканці Луганщини!

Спрощена процедура реєстрації дозволяє отримувати послуги Луганської обласної служби зайнятості онлайн.

15:22:41 16.08.2023

Громадська організація «Молодіжна організація «Молоде покоління» представляє Стратегію першочергових дій щодо процесів деколонізації Луганщини під час повоєнної відбудови!

Організація досить довго працювала над нею і тепер презентує суспільству для такого собі громадського обговорення! Чинна редакція, розміщена за посиланням: https://u.vis.fyi/strategy та не є кінцевою.

11:23:19 16.08.2023

Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді продовжується

Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів європейського Союзу, з метою створення умов для пошуку, підтримки i розвитку амбітної та вмотивованої молоді розширення її участі у формуванні та реалізацій' державної політики i державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців у суспільстві, оголошує Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді (далі — Конкурс), що організовується за підтримки Спілки молодих державних службовців України.

08:31:30 16.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь