A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оголошення та анонси

МБФ “Карітас України” за підтримки UHF оголошує конкурс на надання грантів

МБФ “Карітас України” за підтримки UHF оголошує конкурс на надання грантів в 6 областях для організацій громадянського суспільства (ГО, БФ та БО, РО), самоорганізованих груп та волонтерських ініціатив в рамках проєкту “Долаючи розломи: розбудова потенціалу постраждалих спільнот щодо чутливості до конфліктів”

10:14:54 19.05.2023

«Я маю ПРАВО на життя»

Навчально-науковий інститут права та політології Українського державного університету імені Михайла Драгоманова у травні-червні 2023 року за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України проводить Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя».

09:45:57 19.05.2023

Фонд розвитку місцевої демократії ім. Єжи Регульского запрошує на вебінар «Оптимізація публічних послуг та інфраструктури»

Фонд розвитку місцевої демократії ім. Єжи Регульского (Fundacja Rozwoju Demokracji Lokalnej im. Jerzego Regulskiego), найбільша польська неурядова організація, запрошує на вебінар «Оптимізація публічних послуг та інфраструктури».

08:17:08 19.05.2023

Конкурс для громад для участі у проєкті «ШЛЯХ СТІЙКОСТІ: підвищення стійкості українців через посилення можливостей психосоціальної підтримки ветеранів»

Міжнародна організація з міграції (МОМ), Представництво в Україні, за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини оголошує конкурс для громад України, зацікавлених у проєкті ШЛЯХ СТІЙКОСТІ: підвищення стійкості українців через посилення можливостей психосоціальної підтримки ветеранів.

13:07:24 18.05.2023

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Фундація регіональних ініціатив» з 02 по 06 липня 2023 року планує провести шестиденний освітній наметовий табір – ФРІ-табір «Art Camp»

Мета заходу допомогти розв’язати проблеми, які принесла повномасштабна війна молодим митцям 18-28 років з півдня, півночі та сходу України, які були вимушені покинути домівки.

11:23:29 11.05.2023

Громадськість луганщини запрошують до участі в конкурсі «Благодійна Україна-2022»

Засновником та організатором щорічного Національного конкурсу «Благодійна Україна-2022» є Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація Благодійників України». Цьогорічний конкурс проходить під гаслом «Благодійність на захисті України»

09:28:01 30.03.2023

Шановні мешканці Гірської міської територіальної громади!

За допомогою та участю Мережі Центрів Едукації (ЦЕ- Центри Едукації) у місті Львів для мешканців Гірської міської територіальної громади організовуються безкоштовні заходи за напрямком «Освіта для дорослих».

17:50:57 15.03.2023

У середу у Полтаві внутрішньо переміщених осіб проконсультують про отримання компенсації за зруйноване майно

15 лютого о 10:00 на базі гуманітарного штабу Гірської міської військово-цивільної адміністрації у місті Полтава юристом всеукраїнського благодійного фонду «Горєніє» буде проведено групову консультацію для внутрішньо переміщених осіб з питань отримання компенсації за зруйноване житло, механізму плати за комунальні послуги в місцях постійного проживання т амеханізму подачі звернення на отримання компенсації.

16:54:37 13.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь