A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оголошення та анонси

Перелік програм, грантів, ініціатив підтримки бізнесу, актуальних у вересні 2023 року

Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської обласної державної адміністрації сформовано, актуальну на серпень місяць, інформацію про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва, у тому числі грантову допомогу, та інші ініціативи, спрямовані на розвиток бізнесу.

09:52:26 05.09.2023

Увага! Новий набір EU Study Days (Єврошколи)-2023

Якщо ти учень середньої школи, ліцею, гімназії, навчаєшся в 9-11 класі, студент магістратури або останнього курсу бакалаврату ЗВО денної форми навчання, аспірант будь-якої форми навчання віком від 18 до 25 років, долучайся до участі EU Study Days (Єврошколи)-2023.

19:05:13 29.08.2023

Шановні представники бізнесу Луганщини!

Пропонуємо взяти участь у опитуванні, яке проводиться Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації, в рамках визначення проблемних питань суб’єктів господарювання малого та середнього підприємництва, які зареєстровані на території Луганської області та після 24.02.2022 перемістили свою діяльність до інших регіонів України: http://surl.li/kiftr

12:49:23 29.08.2023

Долучайтеся до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»

Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, ряду громадських організацій проводить щорічно Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Україна стане частиною міжнародного руху, акції прибирання відбудуться у всьому світі, об’єднають мільйони учасників.

10:13:23 21.08.2023

Шановні батьки Гірської міської територіальної громади!

Державний заклад «Дитячий спеціалізований (спеціальний)  клінічний санаторій «Прикарпатський» МОЗ України (розташований за адресою: Івано-Франківська область, м. Яремче) приймає дітей на безкоштовне лікування та оздоровлення. Діти-переселенці з Луганщини можуть безкоштовно оздоровитись в прекрасному та затишному регіоні нашої країни.

16:02:32 18.08.2023

Майже 6600 осіб отримали послуги з профорієнтації

Одним із напрямів роботи Луганської обласної служби зайнятості є профорієнтація, що дозволяє зрозуміти, який вид професійної діяльності Вам більше підходить, допомагає оцінити власні здібності, інтереси, можливості, усвідомлено обрати майбутню професію та змінити вже існуючу.

10:23:58 18.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь