Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оголошення та анонси

Прем’єра національного фільму «Довбуш»

У серпні-вересні 2023 року в кінотеатрах України відбудеться прем’єрний показ національного фільму «Довбуш», його називають одним з найдорожчих на найочікуваніших фільмів в історії незалежної України.

19:53:43 14.08.2023

Стартував Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій "Що для мене Україна?" до Дня Незалежності України

До участі у Конкурсі запрошують дітей віком від 4 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу. Конкурс проводиться за двома критеріями - малюнок та фотографія. Авторами конкурсних робіт можуть бути виключно учасники конкурсу. У категорії "Малюнок" індивідуальна конкурсна робота на обрану тематику подається у одній з чотирьох вікових номінацій, у категорії "Фотографія" конкурсна робота може бути як індивідуальною, так і колективною.

16:19:17 14.08.2023

ІІІ Всеукраїнський конкурс наукових робіт

Державна установа «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України» з її Центром перспективних досліджень і співробітництва з прав людини в сфері економіки, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, Донецький науковий центр НАН України та МОН України, Офіс аналітики та консультацій з питань сталого розвитку у співпраці та за підтримки Програми розвитку ООН в Україні оголошують проведення ІІІ-го Всеукраїнського конкурсу наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих учених «БІЗНЕС І ПРАВА ЛЮДИНИ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ ТА РІШЕННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ ТА ПОВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ» з нагоди 75-річчя Загальної декларації прав людини.

15:12:15 14.08.2023

«єРобота»

Департамент економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської облдержадміністрації продовжує інформувати про державні програми підтримки бізнесу в умовах війни.

13:23:01 11.08.2023

Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді продовжується

Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів європейського Союзу, з метою створення умов для пошуку, підтримки i розвитку амбітної та вмотивованої молоді розширення її участі у формуванні та реалізацій' державної політики i державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців у суспільстві, оголошує Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді (далі — Конкурс), що організовується за підтримки Спілки молодих державних службовців України.

10:55:33 11.08.2023

Луганський обласний центр зайнятості інформує

За сприянням у працевлаштуванні людина може звернутися до будь-якого центру зайнятості, зручного для її відвідування, незалежно від зареєстрованого місця проживання (перебування). Зробити це можна особисто або за допомогою порталу «Дія».

09:56:23 09.08.2023

Програма підтримки економічної стійкості України

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps в партнерстві з Громадською організацією «Вест Юкрейн Діджитал» продовжує прийом заявок в рамках відкритої Програми підтримки економічної стійкості України, спрямовану на надання фінансової допомоги для малого та середнього бізнесу, який знаходиться в процесі релокації через війну або вже релокований до Київської, Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей. Програма сприятиме підвищенню здатності ВПО та осіб, які постраждали внаслідок бойових дій, протистояти несприятливим соціальним та економічним умовам та допоможе бізнесу адаптуватися до мінливих умов та створити або зберегти робочі місця для ВПО та постраждалого населення.

20:41:07 03.08.2023

Всеукраїнський конкурс творчих проєктів «Код Нації» продовжується до 23:59 20 серпня 2023 року

Мета Конкурсу: створення художніх, декоративно-ужиткових, вокальних, хореографічних, сценічних та інших творчих проєктів, що спрямовані на підвищення та розвинення серед українського народу культурних, освітніх, духовних та патріотичних цінностей.

16:02:07 03.08.2023

Розпочався Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді

Якщо ви активні, амбітні, креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління та маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах, – запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт серед молоді!

14:46:38 03.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь