Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВПО З ОТРИМАННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ТА КОНСУЛЬТАЦІЙ

Сьогодні більше 250 внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу у всіх гуманітарних хабах при Гірській громаді

У Київському хабі відвідувачі отримували продуктові набори від громадської організації «Аваліст». Працівниками штабу надавалися юридичні консультації та адміністративні послуги, лікар консультував з питань лікування та профілактики захворювань. Народні депутати привітали дітей зі святами, а дітлахи малювали малюнки-привітання зі святами для наших захисників.

20:49:02 19.12.2023

Новорічне свято у Києві

Сьогодні до київського штабу завітали народні депутати України з Луганщини – Сергій Вельможний та Олександр Сухов. Вони не просто так відвідали штаб, а задля того, щоб привітати маленьких луганчан із Новорічними святами.

19:39:56 19.12.2023

Гуманітарний штаб у Хмельницькому

Після повномасштабного вторгнення в Україну російської федерації, мешканці Гірської громади були вимушені евакуюватися. Рятуючись від російської агресії, вони шукали притулок на безпечних територіях України. Одним із таких регіонів стала Хмельниччина.

12:29:30 19.12.2023

19 грудня з 09:00 на базі гуманітарного штабу Гірської міської військової адміністрації у Хмельницькому працюватимуть лікарі Червоного Хреста України

До складу Мобільної Медичної Бригади входять професійні медичні працівники і мають необхідні медичні прилади і медикаменти для надання первинної медичної допомоги пацієнтам. Всі, хто потребує, матимуть змогу відвідати лікарів, здати аналізи та отримати медичні консультації.

22:12:50 18.12.2023

Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб з Луганської області безкоштовно отримати медичні консультації та допомогу

19 грудня з 10:00 на базі гуманітарного штабу Гірської міської військової адміністрації у Корсунь-Шевченківському працюватимуть лікарі Червоного Хреста України.

17:46:39 18.12.2023

Протягом дня більше 380 переміщених осіб з Луганщини отримали допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

У Богданівському хабі відвідувачі отримували гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Надавалися консультації з питань оформлення статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, із соціальних та загальних питань, консультації ЦНАП.

17:41:04 18.12.2023

Психологічне розвантаження у Хмельницькому хабі

Команда психологів громадської організації «Аваліст» провела для внутрішньо переміщених осіб з Луганщини безкоштовний психологічний тренінг. Під час групового заняття вони ділилися із земляками корисними вправами та навичками, які допомагають активувати внутрішні ресурси та боротися зі стресом.

13:39:48 18.12.2023

Протягом тижня більше 1000 внутрішньо переміщених луганчан отримали допомогу у гуманітарних хабах при Гірській громаді

У Київському хабі продовжилася видача продуктів наборів. Працівниками штабу надавалися юридичні консультації та адміністративні послуги, лікар консультував з питань лікування та профілактики захворювань. Разом з тим, за потреби луганчани отримували консультації спеціалістів Луганського обласного центру зайнятості та Пенсійного фонду України.

19:33:17 17.12.2023

Сьогодні більше 150 переміщених осіб з Луганщини отримали натуральну допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

На Полтавщині відвідувачі отримували продуктові набори, вживаний одяг та памперси. Медична сестра комунального некомерційного підприємства «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Троїцької селищної ради Сватівського району Луганській області видавала ліки, а лікар-терапевт комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попаснянської міської ради консультував відвідувачів.

17:39:08 15.12.2023

Майстер-клас з виготовлення новорічних прикрас

У Полтавському гуманітарному хабі Гірської міської військової адміністрації проведено майстер-клас для внутрішньо переміщених осіб. Працівники штабу і відвідувачі виготовляли скандинавських гномів, новорічні прикраси з паперу і декоративні ялинки. І це все зараз прикрашає штаб, створюючи новорічний настрій у відвідувачів.

17:19:39 15.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь