Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВПО З ОТРИМАННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ТА КОНСУЛЬТАЦІЙ

Новорічне свято у Хмельницькому

Напередодні Різдвяних свят у Хмельницькому гуманітарному штабі Гірської міської військової адміністрації відбулося диво: для діточок з Луганщини проведено новорічне свято.

11:55:23 15.12.2023

Сьогодні більше 150 внутрішньо переміщених осіб отримали натуральну допомогу у всіх гуманітарних хабах при Гірській громаді

У Київському хабі відвідувачам видавалися продуктові набори від ГО «Аваліст». Відповідальна особа за роботу штабу надавав правову допомогу, працівник ЦНАПу Сєвєродонецької міської ВА – адміністративні послуги.

20:11:24 14.12.2023

Переселенців з Луганщини запрошують в п’ятницю до хабу Гірської громади в Києві для вирішення пенсійних питань

15 грудня там відбудеться прийом внутрішньо переміщених осіб з Луганської області, які тимчасово мешкають у Києві, спеціалістами ГУ ПФУ нашого регіону.

12:29:56 14.12.2023

Протягом дня більше 270 переміщених осіб з Луганщини отримали натуральну допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

У хабі на Хмельниччині відвідувачів забезпечували продуктовими наборами. Лікарі Норвезького Червоного Хреста надавали медичну та психологічну допомогу, видавали набори безрецептурних ліків. Відвідувачів також консультували з питань отримання допомоги у хабах Луганщини та із загальних питань.

21:02:45 13.12.2023

Сьогодні більше 200 внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу у всіх гуманітарних хабах при Гірській громаді

У Київському хабі відвідувачі отримували продуктові набори від громадської організації «Аваліст». Працівниками штабу надавалися юридичні консультації та адміністративні послуги. Психологиня Луганського обласного центру соціально-психологічної надавала підтримку.

20:16:06 12.12.2023

У Полтаві внутрішньо переміщені особи відвідали еколого-натуралістичний центр

Працівники Полтавського гуманітарного штабу Гірської міської військової адміністрації організували для луганчан екскурсію в еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Полтавської обласної ради. У зоологічному відділі відвідувачі мали можливість познайомитися з мешканцями екоцентру та отримати психологічне розвантаження.

18:00:11 12.12.2023

Протягом дня майже 250 переміщених осіб з Луганщини отримали допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

У Богданівському хабі відвідувачі отримували гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Надавалися консультації з питань оформлення статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, із соціальних та загальних питань, консультації ЦНАП.

19:48:40 11.12.2023

Гуманітарний штаб у місті Полтава

На початку серпня 2022 року у Полтаві на базі Центральної бібліотеки Полтавської міської територіальної громади розпочав свою роботу ще один гуманітарний штаб Гірської міської військової адміністрації.

18:35:57 11.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь