A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Соціальний захист населення

Обговорені актуальні питання підготовки до оздоровчого сезону «Літо-2024»

«Треба докласти всіх зусиль, щоб організувати оздоровлення дітей на належному рівні. Ми повинні охопити послугами оздоровлення якнайбільшу кількість дітей Гірської міської територіальної громади», – так розпочала сьогодні нараду заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інна Деміденко.

13:10:39 08.02.2024

Міністерство соціальної політики України розширює підтримку людей з інвалідністю

Люди з інвалідністю з дитинства та діти з інвалідністю зможуть упродовж трьох місяців отримувати додаткові виплати від Всесвітньої продовольчої програми ООН (ВПП ООН). Йдеться про людей, які:

07:46:18 08.02.2024

Ти як?

Щойно стає відомо про постраждалих через ворожі обстріли, на допомогу поспішають рятувальники, медики, а також психологи, готові надати допомогу тим, хто зазнав гострої реакції на стрес.

14:35:49 07.02.2024

Для полегшення адаптації ветеранів до цивільного життя підготовлено посібник «Як досягти кар’єрного успіху після військової служби»

          Для полегшення адаптації ветеранів до цивільного життя, за підтримки Мінветеранів підготовлено посібник «Як досягти кар’єрного успіху після військової служби».

11:55:23 07.02.2024

Інна Деміденко: Особливо в умовах війни питання гендерної рівності залишається актуальним і потребує прийняття важливих та рішучих дій щодо його подолання

06 лютого спеціалісти відділу соціального захисту населення та охорони здоров'я Гірської міської військової адміністрації та працівники комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Гірської міської територіальної громади взяли участь у вебінарі «Просування гендерної рівності та підвищення обізнаності щодо завдань резолюції РБ ООН 1325».

18:44:39 06.02.2024

Підвищуємо культуру «споживання» гаджетів

Ваша дитина багато часу витрачає на розваги за комп’ютером? Як забезпечити її користування гаджетами з користю для всієї сім`ї? Поради фахівців допоможуть батькам обрати оптимальний контент, зацікавити ним дитину та правильно користуватися оргтехнікою.

17:27:03 05.02.2024

Проведено нараду щодо обізнаності соціальних працівників у сфері надання першої домедичної допомоги

«Домедична допомога є комплексом невідкладних заходів, спрямованих на поновлення або збереження життя та здоров`я потерпілого, що здійснюється до прибуття медичного працівника. Соціальні працівники через специфіку соціальної роботи повинні вміти адекватно зреагувати на будь-який виклик та вміти надавати першу домедичну допомогу», – такими словами розпочала соціально спрямовану нараду заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інна Деміденко.

15:24:27 02.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь