A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Соціальний захист населення

Перепризначення виплат для ВПО

Державна соціальна підтримка для переселенців спрямована на допомогу найбільш вразливим категоріям ВПО у налагодженні їхнього життя у нових громадах, включаючи забезпечення житлом та працевлаштування. Перш за все, ця фінансова допомога надається особам з низьким рівнем доходу, які доглядають дітей до 18 років, осіб з інвалідністю або важко хворих.

08:15:28 08.04.2024

Проведено нараду соціального спрямування на тему «Соціальна послуга екстреного (кризового) втручання: її зміст та основні заходи»

Сьогодні заступником начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведено нараду соціального спрямування з працівниками соціальної сфери на тему: «Соціальна послуга екстреного (кризового) втручання: її зміст та основні заходи».

16:20:12 05.04.2024

Тимчасова державна допомога дітям, батьки яких не сплачують аліменти

Одним з найважливіших обов’язків батьків є забезпечення матеріальної підтримки дитини для надання їй належного догляду, всебічного росту і розвитку. Способи виконання цього обов’язку батьками визначаються за домовленістю між ними або рішенням суду.

15:04:34 04.04.2024

Проведено нараду соціального спрямування на тему «Патронат над дитиною як оплачувана соціальна послуга»

Сьогодні заступником начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведено нараду соціального спрямування з працівниками соціальної сфери на тему «Патронат над дитиною як оплачувана соціальна послуга».

16:01:07 29.03.2024

Допомога «Дитина не одна»

Допомога «Дитина не одна» призначена для дітей, які залишились без батьківського піклування, але не набули статусу дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування, та були влаштовані в сім’ю родичів, знайомих, прийомну сім’ю, ДБСТ.

14:17:58 26.03.2024

Уряд уточнив перелік категорій ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання

Війна, розпочата російською федерацією, змусила багатьох українців залишити свої домівки, рятуючись від ворожих обстрілів або окупації. Кількість тих, хто з 2022 р. став внутрішньо переміщеною особою, або повторно перемістився, сягнула 3,5 млн. В цілому на сьогодні, з урахуванням тих ВПО, які перемістилися після 2014 року, в Україні нараховується 4,9 млн ВПО. 

08:09:18 25.03.2024

Проведено нараду соціального спрямування за темою: «Всеукраїнська програма ментального здоров'я «Ти як?» та заходи по її реалізації»

Сьогодні заступником начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко в онлайн форматі проведено нараду соціального спрямування за темою: «Всеукраїнська програма ментального здоров'я «Ти як?» та заходи по її реалізації».

16:15:36 22.03.2024

Соціальна допомога для ветеранів та ВПО від транспортної компанії Грузар

У березні 2024 року Український компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

09:43:44 22.03.2024

Проведено нараду соціального спрямування на тему «Зміст та основні заходи соціальної послуги посередництва (медіації)»

Сьогодні заступником начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведено нараду соціального спрямування з працівниками соціальної сфери на тему «Зміст та основні заходи соціальної послуги посередництва (медіації)».

15:25:18 15.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь