A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Соціальний захист населення

Ти як?

    Підступні ворожі обстріли несуть не лише руйнування та загрозу фізичному здоров’ю, а й сильний стрес, здатний змінювати життя людей, які опинилися в епіцентрі лиха. Щоразу у новинах ми чуємо про потерпілих, які зазнали гострої реакції на стрес. І події цього ранку, на жаль, не виключення.

15:56:22 23.01.2024

Ти як?

     Тривожність і відчуття напруги в тілі — основні наслідки тривалого стресу, згідно з останнім дослідженням Gradus Research за жовтень 2023 року. Ці симптоми — вагома причина звернутися до спеціаліста або свого сімейного лікаря, який пройшов навчання за програмою ВООЗ mhGAP і тепер може надавати підтримку з ментального здоров’я.

09:26:31 22.01.2024

Як дбати про себе, допомагаючи іншим

     16 січня 2024 року у м. Дніпро  для спеціалісток/спеціалістів військових адміністрацій Луганської області ГО «Кризовий медіа-цент «Сіверський Донець» в межах проєкту «Безпекові жіночі ініціативи Сєвєродонецької громади: творчий простір для жінок-ВПО та соціо-емоційна підтримка надавачів соціальних послуг» завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни», який виконується Українським Жіночим фондом у партнерстві з ГО «Ла Страда – Україна», Асоціацією жінок-юристок України «Юрфем», Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віцепрем’єр - міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядової уповноваженої з питань гендерної політики була проведена зустріч в воркшопі «Як дбати про себе, допомагаючи іншим».

09:22:11 22.01.2024

Благодійний фонд «Право на захист» проводить дослідження з метою виявлення потреб дітей, яким завдано фізичну шкоду здоров’ю внаслідок воєнних дій

     Благодійний фонд «Право на захист» проводить дослідження з метою виявлення потреб дітей, яким завдано фізичну шкоду здоров’ю внаслідок воєнних дій, збройних конфліктів, військової агресії російської федерації проти України.

22:53:50 18.01.2024

Проведено нараду щодо змісту та основних заходів соціальної послуги «Представництво інтересів»

Заступником начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведено нараду щодо змісту та основних заходів соціальної послуги «Представництво інтересів».

12:06:39 18.01.2024

Номери телефонів відділу соціального захисту населення та охорони здоров'я Гірської міської ВА для отримання консультацій

У працівників відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я  Гірської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області можна отримати детальну інформацію:

14:19:19 17.01.2024

Пільги членам сімей загиблих

Державна політика у сфері соціального захисту ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України формується та реалізується на принципах соціальної справедливості під час встановлення обсягу пільг та гарантій, комплексності під час формування та реалізації заходів адаптації ветеранів війни до мирного життя, належного фінансового забезпечення передбачених законом пільг та гарантій зазначеній категорії громадян, відкритості та рівного доступу до інформації про державні пільги та гарантії, механізми їх реалізації, доступу до реалізації права на отримання всіх пільг та гарантій, прозорості та підзвітності діяльності органів державної влади, їх посадових осіб у сфері соціального захисту ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України.

14:16:16 17.01.2024

Ти як?

У шаленому ритмі життя, у тривалій напрузі ми не відразу помічаємо, як виснажуємося. Здається, тримаємося, та з кожним днем все гірше. У цей час важливо помітити дзвіночки про втому, що накопичилася, і вчасно потурбуватися про свій стан — змінити діяльність, звички, переглянути режим сну й харчування, спосіб проведення вільного часу тощо.

12:44:15 17.01.2024

Щодо пенсійного забезпечення військовослужбовців та членів їх сімей

Умови, розміри і порядок пенсійного забезпечення осіб, звільнених із військової служби, та деяких інших осіб визначаються Законом України „Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осібˮ від 09.04.1992 № 2262-ХІІ.

14:14:24 15.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь