A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Соціальний захист населення

Малозабезпечені багатодітні сімʼї і малозабезпечені сімʼї з дітьми з інвалідністю, що проживають в зоні бойових дій, отримають кошти на “вінтеризацію” (підготовку до зими)

Війна створила безпрецедентні виклики для держави у сфері соціальної підтримки громадян. Адже значна кількість українців втратили роботу, джерела доходів, деякі – опинились за межею бідності, отримали інвалідність.

12:43:04 07.12.2023

ДОПОМОГА ПІСЛЯ ПОРАНЕННЯ

Довідник із прав, обов’язків та алгоритму дій військовослужбовця у разі поранення, травми чи захворювання

17:03:05 05.12.2023

Гірська громада проти насильства

Щороку в листопаді стартує Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Триває вона з 25 листопада по 10 грудня. Ключову увагу зосереджено на принципах ненасильницького людського співіснування у суспільстві та сім’ї.

17:02:11 02.12.2023

Проведено нараду щодо профілактики СНІДу

Вчора заступником начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведено нараду соціального спрямування з працівниками соціальної сфери щодо профілактики СНІДу.

15:27:03 02.12.2023

Надання соціальних стипендій та соцдопомоги: Уряд спростив призначення

Урядом ухвалено Постанову, відповідно до якої з 1 січня 2024 року соціальні стипендії зможуть отримувати студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти, які були в російському полоні, ув’язнені чи в будь-який інший спосіб позбавлені свободи через збройну агресію рф проти України, а також  їхні діти. 

17:15:58 30.11.2023

Розширено програму додаткової підтримки пенсіонерів за рахунок коштів ВПП ООН: розмір грошових допомог буде збільшено

З початку повномасштабної війни, розв'язаної російською федерацією, міжнародні гуманітарні організації активно надають підтримку Україні й українським громадянам. Гуманітарна допомога спрямовується не тільки у вигляді продуктів/медикаментів/речей першої необхідності, а й  у вигляді грошових виплат. 

12:27:18 29.11.2023

Документи для призначення грошової виплати до Дня Незалежності можна подати до 10 грудня: Уряд подовжив термін для тих, хто захищає Батьківщину

Зважаючи на заслуги українців у захисті Батьківщини, до Дня Незалежності України держава надає разову грошову виплату військовим, які відзначились, боронячи власну країну.

19:41:54 28.11.2023

Проведено нараду щодо надання соціальних послуг особам з інвалідністю та особам похилого віку, які страждають на психічні розлади

Заступником начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведено нараду щодо надання соціальних послуг особам з інвалідністю та особам похилого віку, які страждають на психічні розлади.

13:24:45 25.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь