Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Соціальний захист населення

Проведено нараду соціального спрямування

Сьогодні заступником начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведено нараду соціального спрямування з працівниками соціальної сфери  «Соціально-педагогічна послуга «Університет третього віку»: зміст та основні заходи».

15:49:54 05.07.2024

Міністерство у справах ветеранів України затвердило Методичні рекомендації щодо створення та функціонування ветеранських просторів

Міністерство у справах ветеранів України з метою надання практичної та методологічної допомоги, єдиного підходу до створення та функціонування ветеранських просторів як багатофункціональних закладів для осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалих учасників Революції Гідності, членів сімей таких осіб і членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, наказом Мінветеранів від 05 червня 2024 року № 168 затвердило Методичні рекомендації щодо створення та функціонування ветеранських просторів.

15:30:10 03.07.2024

Послуга "муніципальна няня": хто може отримати?

“Муніципальна няня” — це послуга догляду за дитиною до досягнення 3-річного віку (або 6-річного віку у визначених випадках), що надається для підтримки батьків, опікунів дитини.

07:31:02 03.07.2024

Відбулася нарада соціального спрямування

Сьогодні заступником начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведено нараду соціального спрямування. Темою для обговорень стали законодавчі зміни до послуги «муніципальна няня».

13:28:53 01.07.2024

Трудовий стаж та отримання соціальної допомоги

Українці, які не мають достатнього страхового стажу для отримання пенсії за віком (менше ніж 15 років), можуть отримувати державну соціальну допомогу замість пенсійних виплат у віці 65 років, за умови, якщо дозволяє сукупний дохід їхньої сім’ї.

11:39:20 27.06.2024

Електронна карта послуг для ветеранів війни

В Україні запустили електронну карту послуг для ветеранів війни. Відтепер захисники, їхні родини та сім’ї загиблих зможуть легко знайти необхідні послуги і соціальну допомогу, яку пропонує держава чи міжнародні організації.

12:28:59 25.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь