Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оздоровлення дітей

Затверджено список дітей, які направляються на оздоровлення на третій заїзд

Сьогодні відбулося засідання комісії з розподілу путівок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку для дітей Гірської міської територіальної громади, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Проходило воно онлайн під головуванням заступника начальника з соціальних питань Гірської міської військової адміністрації Інни Деміденко.

18:01:15 11.07.2023

Відбулася нарада щодо оздоровлення дітей у літній період 2023 року

Сьогодні під головуванням заступника начальника з соціальних питань Гірської міської військової адміністрації Інни Деміденко відбулася нарада щодо оздоровлення дітей у літній період 2023 року. Участь у ній взяли посадовці відділів соціального спрямування, до повноважень яких входить порушене питання.

18:15:39 06.07.2023

Олексій Бабченко: Ви – наше майбутнє, тож, навіть в умовах війни, у вас повинно бути дитинство

Сьогодні начальник Гірської міської військової адміністрації Олексій Бабченко завітав до дітлахів з Гірської громади, які відпочивають у лікувально-оздоровчому комплексі «Карпатські зорі» міста Косів Івано-Франківської області в рамках оздоровчої кампанії-2023. Зустріч була дуже теплою і по-справжньому дружньою. Під час спілкування малеча розповідала про свій відпочинок на лоні мальовничого гірського пейзажу, ігри та розваги на свіжому повітрі та в ігрових кімнатах, показувала свої корпуси та кімнати, які, до речі, дуже зручно облаштовані та мають ізольовані гігієнічні кімнати, показували кафе та їдальню, зауваживши, що годують у таборі 5 разів, вихвалялися своїми творчими здобутками у конкурсах та першими перемогами.

13:09:10 26.06.2023

Обговорено оздоровлення дітей Гірскої громади

Сьогодні у Гірській міській військовій адміністрації відбулося засідання комісії з розподілу путівок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку для дітей Гірської міської територіальної громади, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

21:29:06 22.06.2023

Літня оздоровча кампанія-2023 для дітей Гірської громади розпочалася

02 червня відбувся перший заїзд на оздоровлення дітей пільгових категорій Гірської міської територіальної громади. 10 дітей відправилися на 21-денний відпочинок до дитячого закладу санаторного типу лікувально-оздоровчого комплексу «Карпатські зорі».

11:44:53 05.06.2023

Засідання комісії з розподілу путівок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку для дітей

Сьогодні у Гірській міській військовій адміністрації в онлайн форматі відбулося засідання комісії з розподілу путівок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку для дітей Гірської міської територіальної громади, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

18:23:24 31.05.2023

Майже завершилося формування списків дітей, які оздоровляться цього літа

Сьогодні під головуванням заступника начальника з соціальних питань Гірської міської військової адміністрації Інни Деміденко відбулася нарада щодо оздоровлення та відпочинку дітей Гірської міської територіальної громади, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

18:25:23 16.05.2023

У Гірській міській військовій адміністрації продовжується робота з організації оздоровлення дітей

З метою оздоровлення дітей пільгових категорій у літній період 2023 року, заступник начальника Гірської міської військової адміністрації Інна Деміденко провела чергову нараду з працівниками соціальних служб.

17:52:54 20.04.2023

Робота щодо оздоровлення дітей у літній період 2023 року продовжується

В рамках цієї роботи сьогодні заступником керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведена чергова нарада. Участь у ній взяли посадовці відділів соціального спрямування, до повноважень яких входить порушене питання.

17:46:18 04.04.2023

Оздоровлення та відпочинок дітей у 2023 році!

Гірською міською військово-цивільною адміністрацією протягом червня-серпня 2023 року планується оздоровлення дітей віком від 7 до 16 років, переміщених внаслідок бойових дій з території Гірської міської територіальної громади. Заклади оздоровлення знаходяться у західних областях України.

10:54:18 30.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь