Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оздоровлення дітей

Олексій Бабченко: Ви – наше майбутнє, тож, навіть в умовах війни, у вас повинно бути дитинство

Сьогодні начальник Гірської міської військової адміністрації Олексій Бабченко завітав до дітлахів з Гірської громади, які відпочивають у лікувально-оздоровчому комплексі «Карпатські зорі» міста Косів Івано-Франківської області в рамках оздоровчої кампанії-2023. Зустріч була дуже теплою і по-справжньому дружньою. Під час спілкування малеча розповідала про свій відпочинок на лоні мальовничого гірського пейзажу, ігри та розваги на свіжому повітрі та в ігрових кімнатах, показувала свої корпуси та кімнати, які, до речі, дуже зручно облаштовані та мають ізольовані гігієнічні кімнати, показували кафе та їдальню, зауваживши, що годують у таборі 5 разів, вихвалялися своїми творчими здобутками у конкурсах та першими перемогами.

13:09:10 26.06.2023

Обговорено оздоровлення дітей Гірскої громади

Сьогодні у Гірській міській військовій адміністрації відбулося засідання комісії з розподілу путівок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку для дітей Гірської міської територіальної громади, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

21:29:06 22.06.2023

Літня оздоровча кампанія-2023 для дітей Гірської громади розпочалася

02 червня відбувся перший заїзд на оздоровлення дітей пільгових категорій Гірської міської територіальної громади. 10 дітей відправилися на 21-денний відпочинок до дитячого закладу санаторного типу лікувально-оздоровчого комплексу «Карпатські зорі».

11:44:53 05.06.2023

Засідання комісії з розподілу путівок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку для дітей

Сьогодні у Гірській міській військовій адміністрації в онлайн форматі відбулося засідання комісії з розподілу путівок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку для дітей Гірської міської територіальної громади, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

18:23:24 31.05.2023

Майже завершилося формування списків дітей, які оздоровляться цього літа

Сьогодні під головуванням заступника начальника з соціальних питань Гірської міської військової адміністрації Інни Деміденко відбулася нарада щодо оздоровлення та відпочинку дітей Гірської міської територіальної громади, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

18:25:23 16.05.2023

У Гірській міській військовій адміністрації продовжується робота з організації оздоровлення дітей

З метою оздоровлення дітей пільгових категорій у літній період 2023 року, заступник начальника Гірської міської військової адміністрації Інна Деміденко провела чергову нараду з працівниками соціальних служб.

17:52:54 20.04.2023

Робота щодо оздоровлення дітей у літній період 2023 року продовжується

В рамках цієї роботи сьогодні заступником керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведена чергова нарада. Участь у ній взяли посадовці відділів соціального спрямування, до повноважень яких входить порушене питання.

17:46:18 04.04.2023

Оздоровлення та відпочинок дітей у 2023 році!

Гірською міською військово-цивільною адміністрацією протягом червня-серпня 2023 року планується оздоровлення дітей віком від 7 до 16 років, переміщених внаслідок бойових дій з території Гірської міської територіальної громади. Заклади оздоровлення знаходяться у західних областях України.

10:54:18 30.03.2023

Організація оздоровлення дітей у 2023 році

28 березня під головуванням заступника керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації з соціальних питань Інни Деміденко відбулася нарада щодо оздоровлення та відпочинку дітей Гірської міської територіальної громади, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. До участі були запрошені посадовці відділів соціального спрямування установи, до повноважень яких входить порушене питання.

19:34:26 28.03.2023

Організація оздоровлення дітей внутрішньо переміщених осіб у 2023 році

23 лютого заступник керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації з соціальних питань Інна Деміденко взяла участь у навчальному вебінарі «Організація оздоровлення дітей внутрішньо переміщених осіб у 2023 році». До участі були запрошені посадовці відділів соціального спрямування установи, до повноважень яких входить питання організації оздоровлення та відпочинку дітей.

15:06:22 23.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь