Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Охорона здоров'я

ЯК ЗАПОБІГТИ ХВОРОБАМ СЕРЦЯ: 10 ПРОСТИХ ПОРАД

29 вересня відзначається Всесвітній день серця. Метою цього міжнародного дня є підвищення обізнаності населення про хвороби серця, правильний спосіб життя для їх попередження і пропаганда профілактичних заходів для зменшення смертності від хвороб серця.

12:51:50 29.09.2023

Як отримати лікарські засоби для знеболення та надання паліативної допомоги за програмою реімбурсації

Що зробити пацієнту з встановленим облікованим станом  «Паліативна допомога»: пацієнтам, у яких біль обумовлений захворюваннями, що спричинені розладами психіки та поведінки-звернутись до лікаря-психіатра; усім іншим пацієнтам з болем - звернутися до лікаря ПМД. Що зробити лікарю ПМД, якщо до нього звернувся пацієнт із встановленим облікованим станом «Паліативна допомога» та   встановленим діагнозом «Постійний біль» і знеболювальна терапія опіоїдами не призначалась раніше: пацієнтів, у яких біль обумовлений захворюваннями, що спричинені розладами психіки та поведінки - скерувати до лікаря-психіатра;

08:22:49 17.09.2023

Всеукраїнське опитування про електронний кабінет пацієнта

Міністерство охорони здоров‘я України спільно з Проектом USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» запускають всеукраїнське опитування пацієнтів, щоби дізнатися, що для вас найважливіше в електронних сервісах в охороні здоров‘я та зрозуміти ваші очікування.

08:14:08 17.09.2023

Міністерство охорони здоров'я України повідомляє

Антидепресанти – це загальна назва для кількох груп препаратів, які призначають передусім у разі депресивного розладу та його різновидів (як-от передменструальне дисфоричне порушення). Втім, не всі психічні розлади потребують вжитку антидепресантів, і не лише депресію можна ними лікувати.

14:52:44 12.09.2023

Неінфекційні захворювання та профілактичні заходи

Неінфекційні захворювання (НІЗ) – це незаразні хвороби, виникнення яких не пов’язано з інфекційним агентом. Найчастіше схильність до них закладена в генах, або вони виникають під впливом екологічних шкідливих речовин або у слідстві нездорового способу життя.

20:35:43 09.09.2023

Урядова програма «Доступні ліки»

Урядова програма «Доступні ліки» – це можливість для кожного громадянина України отримати лікарські засоби, які покращать якість його життя, зможуть запобігти виникненню ускладнень та передчасної смертності. Програма забезпечує право отримати безкоштовно чи з незначною доплатою ліки за рецептами особам, хворим на серцево-судинні захворювання, бронхіальну астму та діабет 2 типу.

20:01:25 09.09.2023

Міністерством соціальної політики України реалізується експериментальний проєкт для людей, які перебувають у складних обставинах

Міністерством соціальної політики України з 1 січня 2023 року по 31 грудня 2024 року реалізується експериментальний проєкт з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах.

10:59:19 08.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь