Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Охорона здоров'я

Недоказова реабілітація: лікувальна фізкультура

На відміну від пасивних методів на кшталт електрофорезу чи дарсонваля, лікувальна фізкультура набагато ближче до сучасних підходів у сфері реабілітації. Як мінімум тому, що в її основі — рух. Не віра в фізіотерапевтичне диво, а цілком логічна біологічна функція людини. 

11:57:38 15.11.2023

14 листопада увагу всього світу зосереджено на питаннях діагностики та запобігання цукрового діабету, адже це Всесвітній день боротьби з цукровим діабетом

Цукровий діабет – це хронічне захворювання, при якому підшлункова залоза не виробляє достатньої кількості інсуліну чи організм не може ефективно використовувати вироблений інсулін.

13:13:06 14.11.2023

ЯК ПОДБАТИ ПРО ПСИХІЧНЕ ЗДОРОВ’Я У СТАРШОМУ ВІЦІ?

В усьому світі психічне здоров’я людей старшого віку зазвичай отримує мало уваги суспільства та системи охорони здоров’я. І для того є різні причини. У цьому матеріалі ми розповімо про те, як піклуватися про психічний добробут старших людей. Зауважте, що кажемо саме «добробут», а не «здоров’я» – аби людина навіть із симптомами розладів чи хвороб добре почувалася, і її навколишні теж.

12:58:23 14.11.2023

Реабілітація на Черкащині: 3 медзаклади спроможної мережі мають реабілітаційні відділення, ще 6 – в процесі

Розвиток стаціонарної реабілітаційної допомоги на базі 228 кластерних та надкластерних лікарень країни – пріоритет МОЗ. Це невід’ємна частина стратегії Міністерства та політики героїв. Аби кожен цивільний чи військовий мав змогу максимально оперативно отримати безоплатну та якісну реабілітацію, в кожній лікарні відповідного рівня має бути від 30 до 60 стаціонарних реабілітаційних ліжок. Так має виглядати справжня повага та вдячність тим, хто щодня боронить нашу країну від окупантів на фронті і тим, хто попри війну залишився в країні й продовжує підтримувати економіку держави.

07:58:29 27.10.2023

ГІД ПО ПРОГРАМІ МЕДИЧНИХ ГАРАНТІЙ ДЛЯ ПАЦІЄНТА

Як працює Програма медичних гарантій – електронний посібник для пацієнтів від НСЗУ Національна служба здоров’я України презентує Гід по Програмі медичних гарантій для пацієнтів. Його зручно завантажити та завжди мати з собою в телефоні на випадок, якщо доведеться звернутися за медичною допомогою. Посібник доступно розповідає які послуги можна отримати на первинному рівні медичної допомоги: у сімейного лікаря, терапевта або педіатра для дитини. Які аналізи можна зробити безоплатно, а також, які ліки можна отримати безоплатно за програмою “Доступні ліки”. Наразі завдяки Гіду можна знайти інформацію про: - Що таке програма медичних гарантій - Що таке пакети медичних послуг - Які послуги можна отримати і лікаря первинної медичної допомоги - Що включає пакет “Супровід і лікування дорослих та дітей з психічними розладами на первинному рівні медичної допомоги - Що входить в пакет “Супровід і лікування дорослих та дітей, хворих на туберкульоз, на первинному рівні медичної допомоги - Які ліки входять в програму “Доступні ліки” та як їх отримати безоплатно або з частковою доплатою - Яку інформацію можна отримати в контакті-центрі НСЗУ за номером 16-77 - Як подати скаргу у разі порушення прав пацієнта на безоплатні медичні послуги? - Посібник й надалі буде розширюватися актуальною та корисною інформацією для пацієнта. Завантажити посібник можна за посиланням:Гід для пацієнтів

14:36:16 20.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь