A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оголошення та анонси

Як взяти участь у диктанті національної єдності

Вже на цьому тижні - 27 жовтня, у День української писемності та мови - Суспільне запрошує всіх українців і тих, хто знає або тільки вивчає українську мову, долучитися до найбільшого україномовного флешмобу - Радіодиктанту національної єдності-2023.

12:21:24 26.10.2023

Шановні мешканці Луганщини!

Луганський обласний центр зайнятості звертає увагу на те, що Міністерство освіти і науки України анонсувало четверту хвилю прийому заявок на вступ до вищих закладів освіти до 06.11.2023.

11:26:05 25.10.2023

Соціальний проєкт ENG for UARMY запустив YouTube-канал “Армійська англійська” для українських військових із навчання військової англійської відповідно до мовних стандартів НАТО (STANAG 6001)

Проєкт створено групою волонтерів на чолі з викладачкою Оленою Чекрижовою та підтримано Посольством США в Україні. ENG for UARMY покликаний навчити захисників України англійської мови, а саме армійської англійської, що допоможе підвищити професійний рівень знань і відповідність міжнародним стандартам офіцерів та особового складу ЗСУ, а також швидше опановувати нові види західного озброєння та військову й тактичну підготовку завдяки безпосередній комунікації з іноземними інструкторами, передавати власний бойовий досвід і знання, брати участь у місіях за кордоном.

10:36:35 21.10.2023

Триває прийом робіт на всеукраїнський конкурс «Національно-патріотичне становлення молоді»

Інститут політико-правових та релігійних досліджень з нагоди відзначення Дня Соборності України проводить Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді».

17:25:14 18.10.2023

Шахрай Гудбай

Із 02 жовтня до 17 листопада 2023 року Національний банк України проводить заходи з платіжної безпеки для навчальних закладів усіх рівнів – Марафон менторів із платіжної безпеки для педагогів та конкурси для учнів і студентів

14:17:28 18.10.2023

Робота з популяризації здорового способу життя продовжується

Луганське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно з Луганським обласним відділенням Національного олімпійського комітету України активно продовжують роботу з популяризації здорового способу життя, фізичної культури та спорту, з подальшого розвитку олімпійського руху серед здобувачів освіти навчальних закладів Луганської області. В онлайн і офлайн режимах організовується й проводиться безліч спортивних, фізкультурно-оздоровчих і розважальних заходів серед молоді, освітніх і пізнавальних програм та проєктів для школярів і студентів.

13:11:14 18.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь