A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Центр надання адміністративних послуг

Дублікати свідоцтв та витягів із ДРАЦС замовляйте онлайн

Громадяни мають можливість отримати дублікати документів, у тому числі – свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану та витягів з Державного реєстру актів цивільного стану громадян. І все це можна замовити усього за кілька кліків, не виходячи з дому.

12:37:38 25.09.2023

«Декларування місця проживання»

Сьогодні працівники відділу «Центр надання адміністративних послуг» Гірської міської військової адміністрації взяли участь у онлайн-навчанні «Декларування місця проживання». 

16:12:52 15.09.2023

Отримати паспорт та номер платника податків можна одночасно: як і де це зробити

Під час оформлення паспорта громадянина України вперше підлітки можуть оформити і номер платника податків в Державній міграційній службі. Для цього не потрібно звертатися до Державної податкової служби. Послуга передбачає оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки з одночасним присвоєнням їй реєстраційного номера облікової картки платника податків. Але лише за умови, що дитина має зареєстроване місце проживання. Ця послуга є безкоштовною.

14:36:52 08.09.2023

«Надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. Проблемні питання та шляхи їх вирішення»

Сьогодні працівники відділу «Центр надання адміністративних послуг» Гірської міської військової адміністрації взяли участь у онлайн-навчанні «Надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. Проблемні питання та шляхи їх вирішення». 

11:32:03 31.08.2023

Хто може бути свідком при проведенні процедури встановлення особи

Українці, які виїхали з тимчасово окупованих територій і мають необхідність вперше оформити паспорт громадянина України або відновити втрачений, повинні пройти процедуру ідентифікації. Вона може проводитися із залученням свідків у режимі відеоконференцзв’язку.

08:10:10 27.07.2023

Відбулося навчання «Реєстрація місця проживання фізичних осіб

Сьогодні, 21 липня працівники відділу «Центр надання адміністративних послуг» Гірської міської військової адміністрації взяли участь у онлайн-навчанні «Реєстрація місця проживання фізичних осіб». 

16:49:15 21.07.2023

Будівельні послуги, витяг про несудимість та теоретичний іспит для отримання водійського посвідчення: Уряд розширив перелік сервісів у ЦНАП

Відтепер українці зможуть отримати ще більше адміністративних послуг в одному місці, замість відвідувань різних держустанов. Кабінет Міністрів України розширив перелік сервісів у ЦНАП.

11:34:40 11.07.2023

Карантин скасовано. Встигни вклеїти фотокартку

В Україні з 01 липня 2023 року рішенням Уряду (https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vidminu-na-vsii-terytorii-ukrainy-karantynu-vstanovlenoho-z-metoiu-zapobihannia-poshyrenniu-na-terytorii-ukrainy-hostroi-respiratornoi-khvoroby-i270623-651) скасували карантин, запроваджений через пандемію COVID-19.

13:29:19 06.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь