Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Житлово-комунальне господарство

єВідновлення: ухвалено порядок надання державної допомоги на ремонт пошкодженого житла

Він передбачає надання громадянам, чиє житло було пошкоджено внаслідок збройної агресії рф, державної допомоги на поточний ремонт житла. Зробити це можна буде з допомогою електронної послуги єВідновлення.

13:43:06 24.04.2023

Відбулася нарада з питань напрацювання алгоритму роботи комунальних служб після деокупації

11 квітня під головуванням заступника керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексія Невечері відбулася нарада з питань напрацювання алгоритму роботи комунальних служб після деокупації, зокрема, щодо обстеження територій житлових будинків, які пошкоджені або зруйновані на території Гірської міської територіальної громади. До участі були запрошені посадовці установи, які відповідають за напрям благоустрою та відбудови громади.

21:11:00 11.04.2023

Обговорено розроблення містобудівної документації у формі геопросторових даних

05 квітня представники Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України проводили робочу нараду з питань розроблення містобудівної документації у формі геопросторових даних. Гірську міську територіальну громаду представляв заступник керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Невечеря.

13:40:49 05.04.2023

Актуальні та проблемні питання функціонування Реєстру пошкодженого та знищеного майна

28 березня посадові особи відділу житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунального майна, благоустрою та екології Гірської міської військово-цивільної адміністрації взяли участь у семінарі «Актуальні та проблемні питання функціонування Реєстру пошкодженого та знищеного майна».

14:23:07 28.03.2023

Прем’єр-міністр: Енергетична безпека та відновлення України - у фокусі роботи Уряду цього року

Енергетична безпека — один із ключових напрямів Плану пріоритетних дій Уряду на 2023 рік. Як підкреслив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, ключове завдання зараз — це почати відновлення енергетики за новими стандартами, будувати нові об’єкти та посилювати захист уже наявних.

16:02:59 16.03.2023

Процедура приватизації комунального майна у період дії воєнного стану

Сьогодні посадові особи відділу житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунального майна, благоустрою та екології і відділу правового забезпечення та кадрової роботи Гірської міської військово-цивільної адміністрації взяли участь у вебінарі «Процедура приватизації комунального майна у період дії воєнного стану».

13:54:05 15.03.2023

Відбулася нарада з питань наповнення та функціонування Реєстру пошкодженого та знищеного майна

Сьогодні посадові особи відділу житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунального майна, благоустрою та екології та відділу «Центр надання адміністративних послуг» Гірської міської військово-цивільної адміністрації взяли участь у нараді з питань наповнення та функціонування Реєстру пошкодженого та знищеного майна.

13:55:24 10.03.2023

Перевірити статус будівельних документів тепер можна на порталі Дія

На порталі Дія запущено електронний кабінет «Моє будівництво». В ньому відображаються всі документи будівельної сфери, незалежно від способу подачі, в яких користувач вказаний як Замовник будівництва.

09:45:23 10.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь