Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Житлово-комунальне господарство

Всі медичні заклади будуватимуть згідно з новими державними будівельними нормами

Проєктування та будівництво будинків і споруд закладів охорони здоров’я відсьогодні відбуватиметься за новими державними будівельними нормами. ДБН розроблені з урахуванням принципів безбар'єрності, інклюзивності, а також згідно з нормами організації цивільного захисту та енергоефективності.

15:03:34 02.03.2023

Реформа містобудування: стартував запис на бета-тестування оновленої послуги отримання дозволу на будівництво в Дія

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури та Міністерство цифрової трансформації України невдовзі запустять оновлену послугу отримання дозволу на будівництво на порталі е-послуг Дія.

12:37:01 01.03.2023

Децентралізація 2023

28 лютого Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України у співпраці з ГО «ДЕСПРО» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» проводило форум «Децентралізація 2023. Законодавчий порядок денний в умовах війни».

14:21:57 28.02.2023

Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об'єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації

23 лютого 2023 року Верховна Рада ухвалила в цілому Закон «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об'єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації» (законопроєкт № 7198).

13:34:16 28.02.2023

Верховна Рада підтримала законопроект, який запроваджує можливість компенсації за знищене та пошкоджене житло

Підтриманий народними депутатами законопроект №7198 визначає перелік отримувачів компенсації за знищене та пошкоджене житло, її види, механізм оцінки та прийняття рішення щодо її надання, а також можливості її використання для отримання нового житла. Про це повідомляє Урядовий портал.

12:39:51 24.02.2023

Верховна Рада ухвалила у другому читанні законопроект, який імплементує стандарти ЄС в законодавство України у сфері водовідведення

Парламент ухвалив у другому читанні та в цілому законопроект, який сприяє удосконаленню послуг з централізованого та нецентралізованого водовідведення та впроваджує в українське законодавство європейські стандарти щодо захисту довкілля від негативного впливу стічних вод. Про це повідомляє Урядовий портал.

17:18:31 17.02.2023

Виплата житлово-комунальних послуг: зміни для пільговиків у 2023 році

У 2023 році змінився механізм виплати та розрахунок пільг на житлово-комунальні послуги. Відтепер пільговики зможуть отримати субсидію лише готівкою і з нею повністю оплатити комуналку. Детальніше про оновлені правила отримання та нарахування ЖК-пільг розповідаємо в цьому матеріалі.

17:15:42 16.02.2023

Законопроект про компенсацію за зруйноване житло змінили до невпізнанності: постраждалим залишають лише один варіант

Перед другим читанням у Верховній Раді законопроект про компенсацію за пошкодження та знищення нерухомого майна внаслідок бойових дій спричинених військовою агресією Російської Федерації зазнав кардинальних змін, внаслідок яких передбачені схеми компенсації, які будуть вигідні девелоперам, але аж ніяк не постраждалим чи навіть державі, вказує проектний менеджер Transparency International Ukraine Володимир Даценко. 

17:14:23 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь