Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Соціальний захист населення

Основні принципи гендерної рівності та їх реалізація

Вчора заступником начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведено нараду соціального спрямування з працівниками соціальної сфери на тему «Основні принципи гендерної рівності та їх реалізація».

09:07:29 14.10.2023

В Україні запроваджено нову психосоціальну послугу з формування життєстійкості

3 жовтня, Кабінет Міністрів України ухвалив Постанову про реалізацію пілотного проекту із запровадження комплексної психосоціальної послуги з формування життєстійкості. Проект координуватиме Мінсоцполітики, він спрямований на підтримку та зміцнення психічного здоров'я українців.

13:07:27 11.10.2023

Шановні батьки Гірської міської територіальної громади!

Державний заклад «Дитячий спеціалізований (спеціальний) клінічний санаторій «Прикарпатський» МОЗ України (розташований в Івано-Франківській області, м. Яремче) приймає дітей на безкоштовне лікування та оздоровлення. Діти-переселенці з Луганщини можуть безкоштовно оздоровитись в прекрасному та затишному регіоні нашої країни.

12:55:21 11.10.2023

Соціальний супровід захисників та формування життєстійкості

Уряд підтримав дві Постанови, що стосуються нових соціальних послуг: соціального супроводу для захисників на базі підрозділів ЗСУ та програми формування життєстійкості, спрямованої на підтримку та зміцнення психічного здоров'я українців.

13:00:58 07.10.2023

«Онлайн-грумінг»: небезпека для дітей

Україні 71,8% населення користуються Інтернетом, з них майже чверть (18,9%) – це діти, оскільки соціальні мережі стали невід’ємною частиною життя підлітків. Тому кожен дорослий повинен бути готовим допомогти їм розв'язати проблеми, які можуть виникнути в мережі. Отже, ми продовжуємо серію постів з безпеки дітей в Інтернеті разом із командою Stop_sexтинг.

12:57:17 07.10.2023

Інформаційна кампанія «Виходь на світло»

Державна служба України з питань праці оголосила про запуск інформаційної ініціативи "Виходь на світло" з 01 серпня 2023 року з метою розповсюдження серед всіх громадян інформації про небезпеки та наслідки незадекларованої праці, а також важливість оформлення трудових відносин і зміни в законодавстві.

12:55:25 07.10.2023

Ти як?

Сором залишається найбільшою перешкодою на шляху молоді до фахівців з ментального здоров’я. З ним також межує страх відкритися рідним. Це один з висновків глобального соціологічного дослідження, яке цього року провели на замовлення Третього саміту перших леді та джентльменів.

09:17:29 06.10.2023

Куди звертатися у разі зникнення зв’язку із захисником

Якщо зв’язок з військовим перервався без попередження та відсутній довше, ніж зазвичай, його рідні мають зробити наступне: • Немає зв’язку понад три дні – звернутися до його безпосереднього командира. • Відсутній зв’язок із безпосереднім командиром – звернутися до командира частини чи до його заступника з морально-психологічного забезпечення. • Втрачено контакт з військовослужбовцем більш ніж 10 днів, а зв’язку з командиром немає – звернутися до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем призову захисника.

20:40:16 30.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь