Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Освіта

Міжрегіональний захід «Мова та освіта – моноліт сильної нації і держави»

21 серпня спеціалісти відділу освіти, культури, молоді та спорту Гірської міської військової адміністрації долучились до міжрегіонального заходу «Мова та освіта – моноліт сильної нації і держави».

15:46:18 21.08.2024

«Підготовка до нового навчального року: формуємо штатний розпис, розподіляємо педнавантаження та встановлюємо оплату праці за визначеними нормативами»

20 серпня спеціалісти сектору бухгалтерського обліку відділу освіти, культури, молоді та спорту Гірської міської військової адміністрації взяли участь у вебінарі «Підготовка до нового навчального року: формуємо штатний розпис, розподіляємо педнавантаження та встановлюємо оплату праці за визначеними нормативами».

15:08:24 21.08.2024

Відбулася Міжрегіональна освітянська конференція «Забезпечення якості освіти: сучасні виклики та інновації»

20 серпня начальник і спеціалісти відділу освіти, культури, молоді та спорту Гірської міської військової адміністрації, керівники закладів освіти Гірської громади взяли участь у Міжрегіональній освітянській конференції «Забезпечення якості освіти: сучасні виклики та інновації».

14:49:02 20.08.2024

«Техніки "самозбереження" в кризових ситуаціях. Вчимося наповнювати себе та дітей психологічною енергією»

Вчора спеціалісти відділу освіти, культури, молоді та спорту Гірської міської військової адміністрації взяли участь у вебінарі «Техніки "самозбереження" в кризових ситуаціях. Вчимося наповнювати себе та дітей психологічною енергією».

07:52:28 16.08.2024

«АІКОМ: порядок роботи з даними та подачі звітності для представників органів управління освітою та обласних департаментів освіти»

12 серпня спеціалісти відділу освіти, культури, молоді та спорту Гірської міської військової адміністрації та керівники закладів загальної середньої освіти Гірської громади взяли участь у вебінарі «АІКОМ: порядок роботи з даними та подачі звітності для представників органів управління освітою та обласних департаментів освіти».

15:34:45 12.08.2024

Сьогодні почалося подання заяв для вступу на магістратуру: Міністерство освіти і науки України

Сьогодні почалося подання заяв для вступу на магістратуру на основі диплома бакалавра, спеціаліста, магістра (НРК6,7). Подати заяву ви можете через електронний кабінет на сайті ВСТУП–2024: https://vstup.edbo.gov.ua/

12:41:16 01.08.2024

«Теорія безпеки: запобігання домашньому та гендерно зумовленому насильству»

22-23 липня 2024 року спеціалісти відділу освіти, культури, молоді та спорту Гірської міської військової адміністрації взяли участь у тренінгу «Теорія безпеки: запобігання домашньому та гендерно зумовленому насильству». До участі також долучилися фахівці відділу соціального захисту населення та охорони здоров'я установи.

14:08:09 23.07.2024

Діалоговий захід з питань місцевих фінансів

19 липня спеціалісти сектору бухгалтерського обліку відділу освіти, культури, молоді та спорту Гірської міської військової адміністрації взяли участь у «Діалоговому заході з питань місцевих фінансів».

14:03:09 19.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь