Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оголошення та анонси

До уваги мешканців Гірської громади!

У вівторок, 17 серпня, до Гірської громади для надання консультацій з соціальних питань з робочим візитом приїдуть начальник головного Управління пенсійного фонду України в Луганській області Шарунова Ольга Веніамінівна та заступник начальника головного Управління пенсійного фонду України в Луганській області Приймак Евеліна Дишивна.

12:59:08 13.08.2021

ОГОЛОШЕННЯ!!!

Гірська міська військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області оголошує конкурс на придбання квартир у багатоповерхових будинках для надання у тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам.

15:39:43 12.08.2021

Гірська міська військово-цивільна адміністрація запрошує всіх на «Ярмарок майстрів»

Гірська міська військово-цивільна адміністрація запрошує всіх на «Ярмарок майстрів», який відбудеться 13 серпня о 14-00 годині в парку міста Золоте (МБК «Шахтар») в рамках Проєкту «Студії гарного самопочуття», та реалізовується в рамках «Грантової підтримки місцевих організацій на надання психосоціальних послуг населенню, яке постраждало від військового конфлікту» Проєкт Неурядова організація (НУО) Чеської гуманітарної недержавної організації «Людина в біді» (PIN People in Need Ukraine) за фінансової підтримки американського народу.

07:50:58 12.08.2021

Держпродспоживслужба продовжує здійснювати контроль за виконанням карантинних заходів

11 серпня відбулась робоча зустріч заступника голови Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексія Невечері з начальником Попаснянського управління Держпродспожив служби у Луганській області Олександром Ткачовим.  Приводом для зустрічі стало планування проведення спільних моніторингових відвідувань Держпродспоживслужбою, представниками місцевої влади та правоохоронними органами закладів громадського харчування, об’єктів торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, агропродовольчих ринків тощо. Вони домовились про проведення таких перевірок на території громади найближчим часом та активізації інформаційної кампанії з цього питання на вебресурсах Гірської міської ВЦА.

15:55:20 11.08.2021

До уваги мешканців селища Новотошківське!

12 серпня о 10-00 біля сільського будинку культури відбудеться виїзний прийом громадян Мобільним Центром надання адміністративних послуг. Мешканці селища Новотошківське зможуть отримати необхідні консультації з соціальних питань, реєстрація/знаття з реєстрації фізичних осіб, видача довідок, а також буде проводитися прийом громадян спеціалістом Управління Пенсійного фонду України.

12:00:12 11.08.2021

Всеукраїнський конкурс наукових робіт «Соціально відповідальне ведення бізнесу – складова сталого розвитку» з нагоди 30-ї річниці Незалежності України

Державна установа «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України» з її Центром перспективних досліджень і співробітництва з прав людини у сфері економіки, Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Донецький науковий центр НАН України та МОН України, Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення проводять Всеукраїнський конкурс наукових робіт «Соціально відповідальне ведення бізнесу – складова сталого розвитку» з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

10:06:48 10.08.2021

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля запрошує на навчання

З метою формування та впровадження державної політики у сфері освіти Східноукраїнським національним університетом імені Володимира Даля (далі – СНУ) заплановано проведення низки заходів щодо профорієнтаційної роботи з молоддю та підвищення вмотивованості школярів до самореалізації, саме в Луганській області, адже від цього залежить майбутнє нашого регіону.

13:16:59 09.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь