Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оголошення та анонси

До уваги мешканців смт Тошківка та селища Нижнє!

23 серпня о 9-00 біля будівлі колишньої сільської ради відбудеться виїзний прийом громадян Мобільним Центром надання адміністративних послуг. Всі охочі зможуть отримати необхідні консультації з соціальних питань, реєстрація/знаття з реєстрації фізичних осіб та отримати різноманітні довідки.

10:48:20 20.08.2021

Графік прийому спеціалістами Попаснянського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області

Попаснянське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області з метою забезпечення доступності послуг Фонду соціального страхування України, впровадження обслуговування громадян на рівні територіальної громади та організації ефективного прийому обслуговування осіб, які звертаються до Попаснянського відділення шляхом надання відповідних послуг спеціалістами відділення в адміністративних центрах територіальних громад інформує, що прийом здійснюється згідно з установленим графіком.

15:13:26 17.08.2021

Шановні жителі Гірської територіальної громади! Підтримайте вакцинацію проти COVID-19!

Лише завдяки проведенню масової вакцинації населення проти COVID-19, епідемічна ситуація в Гірській територіальній громаді, як і в цілому в Україні, покращиться і захворюваність знизиться до поодиноких випадків або зовсім не буде фіксуватися.

14:58:07 17.08.2021

До уваги всіх працівників культури, громадських активістів, представників ВЦА, інклюзивних громадських радників та амбасадорів миру і просто небайдужих мешканців Гірської громади!

21 серпня 2021 року з 15-00 до 19-00 на території майданчику Гірської дитячої школи мистецтв у місті Гірське зберуться спікери заходів «4 відкритих дискусії про соціальну згуртованість та культурне життя молоді, літніх людей, людей з інвалідністю в громадах «лінії розмежування»» презентувати та обговорити наявні позитивні практики та інструменти забезпечення інклюзивного підходу у діяльності громадських організацій та їх партнерів, організації безбар’єрного доступу у культурній сфері на всіх рівнях.

13:31:24 17.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь