Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оголошення та анонси

Оголошення про конкурс на заміщення посади директора Комунальної установи «Гірський міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гірської міської територіальної громади

 Гірська міська військово-цивільна  адміністрація Сєвєродонецького району Луганської області  оголошує конкурс на заміщення вакантної посади :

08:25:24 23.07.2021

Вакансії

Відокремленому підрозділу "Попаснянський департамент КП "Попаснянський районний водоканал" потрібні:

09:58:16 21.07.2021

ВІЗЬМІТЬ УЧАСТЬ У ХАКАТОНІ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ І МЕШКАНОК ДОНЕЦЬКОЇ ТА ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ «ТРАНСФОРМЕРИ. RESTART REGION»!

Захід відбудеться 6 та 7 серпня 2021 року офлайн в місті Краматорськ з дотриманням епідеміологічних вимог. До участі у хакатоні запрошуються громадські організації, ініціативні групи, ОМС, заклади освіти, студентство, винахідники/ці, тощо (доєднатися до Хакатону зможуть лише повнолітні).

11:18:07 20.07.2021

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантної посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ» ГІРСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ СЄВЄРОДОНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Правові підстави проведення конкурсу: розпорядження керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області  від 15.07.2021 року  № __ «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області, відповідно до частини другої статті 13 Закону України «Про соціальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 03.03. 2020 року № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору».

08:00:55 15.07.2021

Про прийняття регуляторного акту

«Гірська міська ВЦА повідомляє про прийняте розпорядження керівника Гірської міської ВЦА «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Гірської міської територіальної громади (єдиний, транспортний податок та збір за місця для паркування транспортних засобів)» від 09.07.2021 р. № 184.

09:01:31 09.07.2021

Мобільний ЦНАП розпочинає свою роботу

З 29 червня у Гірській громаді розпочинає роботу мобільний ЦНАП. Першими населеними пунктами, де вестиметься прийом громадян та надаватимуться послуги, стане Тошківка та Тошківка-1. Відвідувачам надаватимуться послуги з соціальних питань та з питань реєстрації/зняття з реєстрації фізичних осіб. Також можна буде отримати довідки. Прийом вестиметься: - у Тошківці-1 (Чехірово) на майданчику біля будинку культури «Маяк» з 09 години; - у Тошківці біля селищної ради з 10 години. Про наступні виїзні прийоми мобільного ЦНАПу буде повідомлено додатково.

16:40:20 26.06.2021

СВЯТКУЙМО ДЕНЬ МОЛОДІ РАЗОМ!

Юність – час окрилених мрій і творчого дерзання, роки пошуку незвіданої дороги! Юність – різнобарв’я життя та пора яскравих вражень, це віра у завтрашній день, мелодія сонячного літа!

16:00:05 24.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь