A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оголошення та анонси

Шановні надавачі соціальних послуг

Шановні надавачі соціальних послуги з догляду без провадження підприємницької діяльності на непрофесійній основі  в Гірській міській територіальній громаді, прохання  звернутись до  Відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Гірської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області за номером телефону 0731528404, для з’ясування щодо фізичного здоров’я, місцезнаходження або тимчасового перебування надавачів та отримувачів соціальних послуг, для подальшого вирішення питання про виплату компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі.

11:23:20 04.07.2022

Графік роботи пересувних мобільних підрозділів Ощадбанку біля лінії розмежування в Луганській області з 21 по 25 лютого

З метою розширення території банківського обслуговування населення та забезпечення державою своєчасного виконання соціальних виплат та допомог біля лінії розмежування у Донецькій та Луганській областях, АТ «Ощадбанк» здійснюються заходи щодо функціонування пересувних мобільних підрозділів банку на базі автомобіля КРАЗ.

14:48:29 22.02.2022

До уваги мешканців Гірської громади!

Гірська міська військово-цивільна адміністрація надає перелік захисних споруд цивільного захисту в Гірській міській територіальній громаді:

09:58:55 19.02.2022

Графік роботи пересувних мобільних підрозділів Ощадбанку біля лінії розмежування в Луганській області з 14 по 18 лютого

З метою розширення території банківського обслуговування населення та забезпечення державою своєчасного виконання соціальних виплат та допомог біля лінії розмежування у Донецькій та Луганській областях, АТ «Ощадбанк» здійснюються заходи щодо функціонування пересувних мобільних підрозділів банку на базі автомобіля КРАЗ.

15:42:12 14.02.2022

Увага! Погіршення погодних умов

За інформацією Луганського обласного центру з гідрометеорології ввечері 10 лютого зі збереженням протягом доби 11 лютого по Луганській області очікується туман з видимістю 200-500 м, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, колір жовтий).

15:58:55 10.02.2022

До уваги мешканців смт Тошківка!

11 лютого з 09:00 у приміщенні селищної ради відбудеться виїзний прийом громадян спеціалістами Центру надання адміністративних послуг. Всі охочі зможуть отримати необхідні консультації з соціальних питань, реєстрація/знаття з реєстрації фізичних осіб, видача довідок тощо.

13:43:52 10.02.2022

Гірська міська військово-цивільна адміністрація має намір придбати у комунальну власність Гірської міської територіальної громади нежитлове нерухоме майно

Для поповнення обсягу майна комунальної власності Гірської міської територіальної громади, з метою розміщення виробничої бази комунального підприємства Гірська міська ВЦА має намір придбати у комунальну власність Гірської міської територіальної громади нежитлове нерухоме майно загальною площею не менше 6 000 та не більше 9 000  квадратних метрів.

11:27:37 10.02.2022

14 лютого – Міжнародний день дарування книг!

Ця добровільна ініціатива була започаткована Еммі Бродмур, яка є засновницею популярного в США сайту дитячих книг. Ідею їй підказав її маленький син, який одного дня запитав у неї: «Чому немає особливого дня, коли люди дарують книги один одному?»

08:00:51 09.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь