A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Молодь та спорт

Про проведення обласної вікторини до дня Збройних Сил України

Відповідно до планів роботи Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації та Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства на 2023 рік, з метою формування національної свідомості в учнівської молоді, виховання почуття патріотизму, в рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») 06 грудня 2023 року буде проведено обласну краєзнавчу вікторину до Дня Збройних Сил України (далі – Вікторина).

14:57:00 21.11.2023

Всеукраїнський конкурс «Активні парки для всіх»

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» інформує, що з вересня 2023 року до травня 2024 року буде проходити Всеукраїнський конкурс «Активні парки для всіх» (далі – Конкурс).

17:35:14 17.11.2023

«Виклики модельної навчальної програми з фізичної культури та успішний досвід вирішення від вчителів Шкіл JuniorS»

Днями спеціалісти відділу освіти, культури, молоді та спорту Гірської міської військової адміністрації та вчителі фізичної культури закладів освіти Гірської громади долучилися до Всеукраїнського онлайн-семінару «Виклики модельної навчальної програми з фізичної культури та успішний досвід вирішення від вчителів Шкіл JuniorS».

19:12:54 15.11.2023

«Цікава фізкультура»

Вчора учні 1 класу Золотівського ліцею №16 Гірської міської територіальної громади долучилися до Всеукраїнської онлайн-руханки «Цікава фізкультура» у рамках проведення фестивалю «Назустріч Успіху».

19:11:21 15.11.2023

Спорт заради розвитку – «Весела фізкультура»

Днями заклади освіти Гірської міської територіальної громади долучилися до фестивалю «Назустріч успіху». Фестиваль популяризує здоровий спосіб життя та допомагає в інтеграції та адаптації дітей, батьків/опікунів серед внутрішньо переміщених осіб та дітей з особливими освітніми потребами в місцеві громади.

16:00:19 09.11.2023

Вітаємо переможців!

Протягом жовтня 2023 року були проведені І та ІІ етапи Чемпіонату Луганської області (ІІ етап Чемпіонату України) з видів спортивного туризму серед юнаків в онлайн-форматі. Організатором заходу виступив Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації та Луганський обласний центр дитячо-юнацького туризму і краєзнавства.

14:26:58 31.10.2023

Чат з чемпіонами

Щорічно за ініціативи Європейської Комісії наприкінці вересня проводиться Європейський тиждень спорту #BeActive.

17:17:33 02.10.2023

Традиційно у вересні у закладах освіти Гірської міської територіальної громади проводяться Олімпійський урок та Олімпійський тиждень

Ці спортивні свята другий рік поспіль проходить у нашій громаді в режимі онлайн. Протягом тижня вчителі та актив спортивного руху закладів освіти знайомили дітей з історією та традиціями Олімпійських ігор сучасності, олімпійськими видами спорту та проводили низку заходів.

13:06:10 20.09.2023

Вітаємо переможців!

З метою формування національної свідомості в учнівської молоді, виховання почуття патріотизму, вшанування пам’яті борців за незалежність України та з нагоди відзначення Дня Державного прапора України та Дня Незалежності України в рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») протягом серпня 2023 року був проведений обласний конкурс відеопрезентацій до Дня Державного прапора та Дня Незалежності України серед учасників роїв молодшої, середньої та старшої вікових груп.

12:02:22 07.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь