Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Молодь та спорт

Опитування для молодіжних центрів та просторів

В умовах викликів воєнного часу, ще більше зростає необхідність у підтримці діяльності молодіжних центрів та просторів на території України для подальшого їх розвитку. З метою створення передумов можливої співпраці з донорськими організаціями, що співпрацюють з Міністерством молоді та спорту України, у наданні матеріально-технічної допомоги молодіжним центрам і просторам є необхідність створення актуальної аналітичної бази даних.

10:24:12 21.03.2024

Тренінг-семінар із соціальної згуртованості та безбар’єрного середовища

Міністерство молоді та спорту України запрошує молодіжних працівників і працівниць взяти участь у тренінг-семінарі із соціальної згуртованості та безбар’єрного середовища у молодіжному секторі 

16:25:30 19.03.2024

В Україні стартують уроки волонтерства у школах. Долучитися може кожен

Міністерство молоді та спорту України у партнерстві з громадською організацією «Українська Волонтерська Служба» та Корпусом миру США в Україні розробило методичні матеріали з проведення уроків волонтерства

10:39:38 13.03.2024

Про реалізацію державної молодіжної політики

Вчора спеціалісти відділу освіти, культури, молоді та спорту Гірської міської військової адміністрації взяли участь у онлайн-зустрічі Міністерства молоді та спорту України зі структурними підрозділами військових адміністрацій, які відповідають за реалізацію державної молодіжної політики.

12:38:09 12.03.2024

«Впровадження кластерної моделі для сталого відновлення громад та регіонів України»

Вчора спеціалісти відділу освіти, культури, молоді та спорту Гірської міської військової адміністрації долучилися до онлайн заходу «Впровадження кластерної моделі для сталого відновлення громад та регіонів України».

14:19:33 08.03.2024

Здорова Україна

Всеукраїнський семінар по залученню учнівської молоді до участі у фізкультурно-оздоровчих заходах та учнівській лізі «Здорова Україна».

08:44:19 23.02.2024

Обговорено проведення проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»

22 лютого спеціалісти відділу освіти, культури, молоді та спорту Гірської міської військової адміністрації взяли участь у обласній інструктивно-методичній нараді щодо проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2024 році. До участі також долучилися відповідальні особи закладів освіти Гірської міської територіальної громади за впровадження зазначеної гри.

14:14:30 22.02.2024

Долучайтесь до опитування, яке проводиться з метою виявлення ставлення спортсменів і тренерів щодо інклюзивності в спорті

Опитування проводиться в межах дослідження і має на меті покращити розуміння інклюзивного досвіду спортсменів і тренерів у спортивних командах та організаціях. Дослідження сприятиме створенню ефективніших спортивних та навчальних програм для просування інклюзивності у спорті.

12:09:37 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь