Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Земельні відносини

Верховна Рада схвалила за основу законопроект про спрощення зміни цільового призначення земельних ділянок

Спрощений порядок встановлення та зміни цільового призначення буде стосуватися, зокрема земельних ділянок, які віднесені до земель сільськогосподарського призначення

20:18:56 13.11.2023

Чому фермери не можуть конкурувати на ринку землі з великими компаніями

Наша держава вже другий рік поспіль живе в умовах війни за час якої в українських аграріїв погіршилось фінансове становище це зумовлене тим що наразі закупівельна ціна є дуже низькою на агропродукцію.

13:00:02 10.11.2023

Порядок розроблення містобудівної документації на державному та регіональному рівнях

Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України розроблено проєкт наказу, яким передбачено затвердити Порядок розроблення містобудівної документації на державному та регіональному рівнях, який визначатиме механізм розроблення або внесення змін до містобудівної документації на державному рівні в частині схем планування окремих частин території України та регіональному рівні в частині схем планування території Автономної Республіки Крим, областей та районів, а також передбачено положення щодо втрати чинності наказу «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації» від 16 листопада 2011 року №290.

13:00:34 08.11.2023

Будівництво на землях, зайнятих водними шляхами загального користування

У вересні в Верховній Раді було зареєстровано проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо будівництва на землях, зайнятих водними шляхами загального користування (реєстраційний №9664).

14:17:15 03.11.2023

Що таке код цільового призначення земельної ділянки?

Відповідно до Закону України «Про Землеустрій» цільове призначення земельної ділянки - допустимі напрями використання земельної ділянки відповідно до встановлених законом вимог щодо використання земель відповідної категорії та визначеного виду цільового призначення.

14:06:39 03.11.2023

Міндовкілля виступило з ініціативою зменшити податкове навантаження на заповідні установи: Уряд погодив відповідний законопроект

Кабінет Міністрів України схвалив законопроєкт про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зменшення ставки податку на землю для установ природно-заповідного фонду.

13:59:39 03.11.2023

Орендна плата за землю

Орендна плата за землю – це платіж, який орендар вносить орендодавцеві за користування земельною ділянкою згідно з договором оренди землі (стаття 21 Закону України "Про оренду землі").

19:45:53 31.10.2023

Нові правила роботи полігонів в Україні: Міндовкілля розпочинає повторне обговорення документа

На сьогодні в Україні більшість полігонів не відповідає європейським стандартам. Ті сміттєзвалища, які звикли бачити українці, – це зовсім не сучасні інженерні споруди, які використовують в країнах Європейського Союзу для захоронення відходів.

19:42:41 31.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь