A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Соціальний захист населення

Вирішенню гуманітарних проблем переселенців допоможе нова інформаційна база даних ВПО

Єдина інформаційна база даних внутрішньо переміщених осіб «Інформаційно-пошукова система» розроблена та впроваджена Державним підприємством "Інформаційно-обчислювальний центр Мінсоцполітики" за підтримки Проекту Ради Європи.

15:13:01 09.01.2023

До 6 700 гривень Уряд збільшив розмір компенсації вартості послуги з догляду за дитиною до трьох років "муніципальна няня"

Кабінет Міністрів України збільшив розмір компенсації вартості послуги з догляду за дитиною до трьох років "муніципальна няня" з 2 272 до 6 700 гривень та змінив окремі умови надання послуги для забезпечення отримання підтримки саме тими, хто її найбільше потребує.

13:18:49 09.01.2023

Кому призначається допомога по догляду за особами, які цього потребують, та як її отримати в умовах війни?

Часто особами, що потребують догляду, можуть бути близькі люди чи члени родини. Розповідаємо, за ким призначається догляд та як отримати компенсацію від держави.

10:50:48 08.01.2023

Рішення про призначення житлових субсидії

Випадки, в яких рішення про призначення житлових субсидії визначається на підставі актів обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства/фактичного місця проживання особи та/або документів, що підтверджують непроживання особи за адресою домого

14:17:11 07.01.2023

Відповіді на найпоширеніші питання щодо змін у порядку страхових виплат у 2023 році

Оскільки діяльність Фонду соціального страхування припинено, а з 1 січня 2023 року всі функції із здійснення державного соціального страхування повністю передані Пенсійному Фонду України, у багатьох українців виникають питання щодо страхових виплат: чи зміниться їхній розмір, чи буде далі держава виплачувати всі виплати тощо.

11:02:19 06.01.2023

Із нового року змінився порядок виплат за державним соціальним страхуванням: період призупинення трудового договору не впливає на розмір виплат по безробіттю

3 1 січня набула чинності постанова Кабінету Міністрів України № 1350, якою внесено зміни до постанови Кабміну № 1266 «Про обчислення середньої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення) для розрахунку виплат за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням».

09:31:40 06.01.2023

Із 01 січня всі страхові виплати здійснює Пенсійний фонд України: що це означає для громадян

Уряд швидко та ефективно реалізував вимоги ухваленого у вересні Закону № 2620 щодо запровадження нової організаційної моделі соціального страхування в Україні. Згідно з Законом, з 1 січня виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку на виробництві здійснюватиме не Фонд соціального страхування України, а Пенсійний фонд України.

11:19:39 03.01.2023

Чи можуть відмовити у призначенні субсидії усно

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 №848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», якщо орган Пенсійного фонду України, який призначає житлову субсидію, ухвалив рішення про відмову в її призначенні, то він повинен повідомити про це заявника, який звертався за допомогою, протягом трьох календарних днів з дня прийняття такого рішення.

13:31:33 02.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь