Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Соціальний захист населення

Кабмін врегулював питання призначення допомоги при народженні дитини батькам, які через війну виїхали за кордон

Відтепер батьки, у яких з’явився малюк під час їхнього тимчасового перебування за межами України, можуть дистанційно подати документи на призначення допомоги при народженні дитини.

07:46:28 19.04.2023

Платформа допомоги врятованим

В Україні працює єдиний онлайн-майданчик для українців/-ок, постраждалих внаслідок війни – Платформа допомоги врятованим https://www.help-platform.in.ua/

18:48:52 11.04.2023

Ти як?

Родини військових, перебувають в щоденному стресі. Він почався з моменту, коли їхня близька людина пішла на війну, і триває досі.

15:24:28 10.04.2023

Засідання комісії з гуманітарних питань

10 квітня у Гірській міській військово-цивільній адміністрації відбулося засідання комісії з гуманітарних питань. Проходило воно онлайн під головуванням заступника керівника з соціальних питань Інни Деміденко та за участю заступника керівника Олексія Невечері, який курує роботу всіх гуманітарних штабів.

15:16:07 10.04.2023

Отримав повідомлення в Дії «Довідку ВПО не скасовано». Чому та що робити? У яких випадках таке може статися?

Такий статус виникає у зв'язку із відмовою щодо вашої поданої заяви. На жаль, довідку внутрішньо переміщеної особи скасувати не вдалося. Радимо звернутися до найближчого УСЗН для того, щоб дізнатися причини відмови та якнайшвидше скористатися послугою.

08:43:28 05.04.2023

Щодо неприпустимості зловживання статусом ВПО

Внутрішньо переміщеною особою є громадянин України, іноземець або особа без громадянства, яка перебуває на території України на законних підставах та має право на постійне проживання в Україні, яку змусили залишити або покинути своє місце проживання у результаті або з метою уникнення негативних наслідків збройного конфлікту, тимчасової окупації, повсюдних проявів насильства, порушень прав людини та надзвичайних ситуацій природного чи техногенного характеру.

14:55:48 04.04.2023

Автоматична індексація пенсій ліквідаторам ЧАЕС

Мінімальні розміри пенсійних виплат для осіб, яким встановлено причинний зв'язок інвалідності з аварією на Чорнобильській АЕС, визначено ст. 54 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» (Закон № 796) та Прикінцевими і перехідними положеннями Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» щодо підвищення рівня пенсійного забезпечення окремих категорій осіб» (Закон № 1584). Законодавством передбачено підвищення розмірів виплат зазначеній категорії осіб з 1 березня відповідного року.

10:58:21 11.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь