Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Обговорено організацію соціальної роботи із сім’ями опікунів та піклувальників

Дата: 19.04.2024 22:31
Кількість переглядів: 50

Сьогодні заступником начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведено нараду соціального спрямування з працівниками соціальної сфери. Темою для обговорення стала організація соціальної роботи із сім’ями опікунів та піклувальників.

Розпочинаючи нараду, Інна Петрівна зазначила, що соціальна робота із сім’ями опікунів та піклувальників передбачає соціальний супровід та комплекс заходів, що включає в себе допомогу в створенні та підтримці позитивного соціально-психологічного клімату в сім’ї, адаптацію дитини в нових умовах, створення належних умов для забезпечення індивідуальних потреб кожної дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.

Соціальні працівники обговорили питання допомоги у розвитку та вихованні, захисту майнових, житлових та інших прав дитини, сприяння навчанню та розвитку дитини, допомоги у зміцненні та відновленні родинних та суспільно корисних зв’язків, підготовки дитини до виходу із сім’ї, у тому числі до самостійного життя.

Також були розглянуті основні нормативно-правові акти, що стосуються проведення соціальної роботи із сім’ями, в яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Крім того, було опрацьовано Державний стандарт соціального супроводу сімей, у яких виховуються діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування, та зміст і основні заходи соціальної послуги супроводу таких сімей.

Підбиваючи підсумки, Інна Деміденко надала доручення приділити особливу увагу організації соціальної роботи із сім’ями опікунів та піклувальників.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь