Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Соціальний захист населення

Міністерство соціальної політики України проводить дослідження

Міністерство соціальної політики України в межах реформування процесів надання соціальних послуг особам з інвалідністю працює над створенням дієвої інклюзивної системи, спрямованої насамперед на забезпечення для осіб з інвалідністю всіх можливостей для реабілітації, гідного догляду (за необхідності), соціалізації, навчання, працевлаштування, досягнення економічної самостійності у безбар’єрному суспільстві.

11:59:27 07.06.2023

Щодо пенсійного забезпечення військовослужбовців та членів їх сімей

Умови, розміри і порядок пенсійного забезпечення осіб, звільнених із військової служби, та деяких інших осіб визначаються Законом України „Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осібˮ від 09.04.1992 № 2262-ХІІ.

12:15:29 04.06.2023

Безоплатна психологічна допомога ветеранам війни та членам їх сімей

Постановою КМУ від 29.11.2022 № 1338 визначається механізм надання безоплатної психологічної допомоги особам, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалим учасникам Революції Гідності, членам сімей таких осіб (дружина/чоловік, повнолітні діти і батьки) та членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни і членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України.

12:00:37 03.06.2023

Пільги учасникам бойових дій та особам, прирівняним до них

Державна політика у сфері соціального захисту ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України формується та реалізується на принципах соціальної справедливості під час встановлення обсягу пільг та гарантій, комплексності під час формування та реалізації заходів адаптації ветеранів війни до мирного життя, належного фінансового забезпечення передбачених законом пільг та гарантій зазначеній категорії громадян, відкритості та рівного доступу до інформації про державні пільги та гарантії, механізми їх реалізації, доступу до реалізації права на отримання всіх пільг та гарантій, прозорості та підзвітності діяльності органів державної влади, їх посадових осіб у сфері соціального захисту ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України.

18:14:54 02.06.2023

Відповідь для тих, хто шукає перевірених психіатрів, психотерапевтів і психологів для довгої роботи або консультацій

Центр здоров'я та розвитку «Коло сім'ї» працює вже 11 років в багатьох напрямах, пов’язаних із підтримкою та відновленням психічного здоров’я. А проєкт центру «Телеклініка» пропонує консультацію, психотерапію чи лікарський супровід онлайн.

17:03:23 02.06.2023

Партнери Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Veteran Hub пропонують одразу декілька напрямів підтримки для ветеранів, їх близьких і близьких військових

Це і безпечні фізичні простори, і консультації психологів, юристів та кар’єрних консультантів, і корисні матеріали про те, як будувати своє життя в нових умовах. Наприклад, як правильно подати свій військовий досвід в резюме.

08:27:05 02.06.2023

Оздоровлення та відпочинок дітей у 2023 році

З 01 червня розпочинається реалізація пілотного проєкту «гроші ходять за дитиною» при оплаті послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, що потребують особливої соціальної уваги та підтримки, відповідно до постанови КМУ від 09.05.2023 №462.

08:21:01 31.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь