A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оголошення та анонси

Перевірка тотожності назви громадського об'єднання онлайн

При проведенні установчих зборів засновників громадського об'єднання та/або при підготовці документів для державної реєстрації громадського об'єднання, засновникам необхідно визначитися з найменуванням (назвою) громадського об'єднання.

16:16:57 26.11.2021

Державна реєстрація змін до відомостей про громадську організацію, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань. Документи та строки державної реєстрації

СХІДНЕ МІЖРЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М.ХАРКІВ) (далі – Управління) нагадує, що у разі зміни керівника, складу керівного органу, місцезнаходження, інших відомостей про громадську організацію, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (далі – Єдиний державний реєстр) такі зміни підлягають державній реєстрації.

16:15:07 26.11.2021

Проєкт 3В вивчає потреби фермерів для створення агрокластерів в Луганській області

Проєкт покликаний модернізувати агровиробництво та сприяти відновленню області. В рамках проєкту планується створення платформи підтримки фермерських господарств, малих та середніх сільгосппідприємств через кластерний підхід. Наразі організатори намагаються зрозуміти, навколо якої ідеї готові об’єднуватися агровиробники та як їм можна допомогти втілити її в життя Для зручності респондентів можна заповнювати анкету онлайн за наступними посиланнями:

09:00:30 26.11.2021

До уваги мешканців Гірської громади

Гірська міська військово-цивільна адміністрація Сєвєродонецького району Луганської області оголошує продовження конкурсу на придбання квартир  у багатоповерхових будинках для надання у тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам.

08:00:57 26.11.2021

Онлайн-платформа з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта»

З метою підвищення рівня цифрової грамотності громадян Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка наразі доступна в мережі Інтернет за посиланням: osvita.diia.gov.ua.

14:36:17 25.11.2021

До уваги українських підприємств, галузевих і бізнес асоціацій

10 листопада 2021 року в рамках планування роботи на 2022 рік Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» розпочала масштабне опитування українських підприємців, експортерів, галузевих і бізнес асоціацій щодо пріоритетів експортної діяльності та послуг. Метою вище зазначеного опитування є аналіз потреб українського бізнесу та планування роботи Установи на 2022 рік з наступних напрямків: експортна освіта, аналітика та консалтинг, готовність до експорту, пріоритетні закордонні ринки та виклики, які постають при зовнішньо-економічній діяльності.

14:15:32 25.11.2021

Українським селам дають 100 тисяч гривень на сталий розвиток

Переможець Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України. Сталий розвиток» отримає 100 тисяч гривень на реалізацію проєкту розвитку сільських територій. Про це повідомляє організатор конкурсу — онлайн-видання AgroPortal.ua. «Метою конкурсу є сталий розвиток сільських територій задля збереження екосистеми та біорізноманіття, соціальної відповідальності як місцевої влади, так і діючого бізнесу. Саме тому ми шукаємо села, які прагнуть не лише покращити рівень життя, а й оптимізувати свої ресурси задля економічного розвитку регіону», — зазначає керівник проєкту AgroPortal.ua Алла Стрижеус.

10:39:00 25.11.2021

Інформаційна кампанія “Місяць цифрової грамотності” триватиме з 1 по 30 листопада 2021 року

Інформуємо щодо дії масштабної інформаційної кампанії “Місяць цифрової грамотності”, який триватиме з 1 по 30 листопада 2021 року. Дана ініціатива реалізується в межах проєкту Міністерства цифрової трансформації Дія.Цифрова освіта. Проєкт охоплює національний портал з розвитку цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта з понад 65 безоплатними освітніми серіалами та тестами на цифрову грамотність, а також розгалужену мережу з 6000 партнерських офлайн-хабів цифрової освіти.

11:30:32 24.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь