Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оголошення та анонси

Українським селам дають 100 тисяч гривень на сталий розвиток

Переможець Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України. Сталий розвиток» отримає 100 тисяч гривень на реалізацію проєкту розвитку сільських територій. Про це повідомляє організатор конкурсу — онлайн-видання AgroPortal.ua. «Метою конкурсу є сталий розвиток сільських територій задля збереження екосистеми та біорізноманіття, соціальної відповідальності як місцевої влади, так і діючого бізнесу. Саме тому ми шукаємо села, які прагнуть не лише покращити рівень життя, а й оптимізувати свої ресурси задля економічного розвитку регіону», — зазначає керівник проєкту AgroPortal.ua Алла Стрижеус.

10:39:00 25.11.2021

Інформаційна кампанія “Місяць цифрової грамотності” триватиме з 1 по 30 листопада 2021 року

Інформуємо щодо дії масштабної інформаційної кампанії “Місяць цифрової грамотності”, який триватиме з 1 по 30 листопада 2021 року. Дана ініціатива реалізується в межах проєкту Міністерства цифрової трансформації Дія.Цифрова освіта. Проєкт охоплює національний портал з розвитку цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта з понад 65 безоплатними освітніми серіалами та тестами на цифрову грамотність, а також розгалужену мережу з 6000 партнерських офлайн-хабів цифрової освіти.

11:30:32 24.11.2021

До уваги мешканців смт Тошківка та Тошківка-1!

26 листопада з 09:00 до 12:00 біля клубу «Маяк» та з 12:30 біля приміщення селищної ради відбудеться виїзний прийом громадян Мобільним Центром надання адміністративних послуг. Всі охочі зможуть отримати необхідні консультації з соціальних питань, реєстрація/знаття з реєстрації фізичних осіб, видача довідок, а також буде проводитися прийом громадян спеціалістом Управління Пенсійного фонду України.

08:25:57 24.11.2021

"Безбар'єрність - це..."

За ініціативи Першої леді України Олени Зеленської розпочалося впровадження Нацстратегії безбар’єрності. Відповідні обласні плани зі створення доступного простору розробляються у кожному регіоні.

11:14:29 22.11.2021

УВАГА: ПЛАНОВІ ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

Як повідомляє Попаснянський РЕМ ТОВ «ЛЕО», у зв’язку з виконанням ремонтних робіт 18 листопада з 08:00 по 16:30 планується знеструмлення у місті Гірське, місті Золоте, смт Нижнє та селі Оріхове.

10:05:24 17.11.2021

Попаснянське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області інформує

З метою підвищення рівня знань законодавчих та нормативно-правових aктів з охорони праці посадових oci6 — підприємців, які працюють в сільському господарстві, надання сільськогосподарським підприємствам допомоги щодо створення ефективної системи управління охороною праці та мінімізації виробничого травматизму, на 6aзi Попаснянського відділення працює консультативний центр з надання допомоги посадовим особам сільськогосподарських підприємств.

09:52:11 17.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь