A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оголошення та анонси

«єПідтримка»: Програма Президента України з надання допомоги повнолітнім громадянам, які щеплені двома дозами вакцини проти COVID-19, запрацює з 19 грудня

Президентом України оголошено Програму підтримки легального бізнесу, який постраждав від запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів під час пандемії COVID-19, шляхом стимулювання попиту серед громадян.

07:30:39 08.12.2021

УВАГА: ПЛАНОВІ ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

Як повідомляє Попаснянський РЕМ ТОВ «ЛЕО», у зв’язку з виконанням ремонтних робіт 08 грудня з 08:00 по 16:30 планується знеструмлення у місті Золоте, смт Нижнє, смт Тошківка та селищі Новотошківське.

18:09:22 07.12.2021

Чому важливо вакцинувати дітей від туберкульозу?

Україна входить до десяти країн світу з найбільшою кількістю випадків захворювань на туберкульоз серед населення. Кожен п’ятий хворий на туберкульоз не знає про свою хворобу і не звертається по медичну допомогу. 

09:35:45 07.12.2021

УВАГА: ПЛАНОВІ ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

Як повідомляє Попаснянський РЕМ ТОВ «ЛЕО», у зв’язку з виконанням ремонтних робіт 07 грудня з 08:00 по 16:30 планується знеструмлення у місті Золоте, смт Нижнє, смт Тошківка та селищі Новотошківське.

14:57:14 06.12.2021

У Вікіпедії пройде конкурс статей на теми шкільної програми

З 1 грудня 2021 до 28 лютого 2022 року в українській Вікіпедії пройде щорічний конкурс статей «Вікіпедія для школи». ГО «Вікімедіа Україна» запрошує до участі шкільних вчителів, університетських викладачів та всіх охочих. Вікіпедія — це не перешкода учителю, а інструмент, який може бути дуже корисним у навчальному процесі, якщо його використовувати правильно. Щоб українські школярі, студенти, їхні батьки та педагоги могли отримати у Вікіпедії точну та перевірену інформацію на теми шкільної програми, ГО «Вікімедіа Україна» щорічно проводить конкурс «Вікіпедія для школи».

11:28:13 06.12.2021

Що таке дифтерія? Чому дорослим важливо вакцинуватися кожні 10 років

Дифтерія — це гостре інфекційне захворювання, що передається переважно повітряно-крапельним шляхом. Проте можлива і передача через предмети побуту (посуд, іграшки). Коли дифтерійна бактерія потрапляє в дихальну систему людини, вона виробляє токсин, який блокує синтез білка в клітинах, у результаті виникають тяжкі функціональні та структурні зміни, інколи несумісні з життям.

11:05:12 06.12.2021

Шановні мешканці міста Гірське, Золоте, смт Тошківка!

Згідно з інформацією від Головного управління КП ПРВ попереджаємо Вас, що станом на ранок 05.12.21р спостерігається погіршення якості у джерелі водопостачання (р. Сіверський Донець), а саме поява стороннього запаху. У зв’язку з цим рекомендуємо утримуватися від використання води в питних потребах до встановлення причин такого погіршення якості води та усунення його наслідків.

11:08:35 05.12.2021

Чи можна вводити кілька вакцин одночасно?

Одночасне введення кількох вакцин або використання багатокомпонентних (тих, які захищають від кількох хвороб) – це нормальна світова практика. Віруси, що містяться у вакцинах, значно ослаблені й  не можуть перевантажити імунну систему. Дитина піддається значно більшому навантаженню на імунітет, коли хворіє на застуду або ангіну, ніж від вакцин.

16:35:56 03.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь